A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a lakosság súlyos árat fog fizetni amiatt, hogy nem egészségügyi szakemberek felügyelik az új dél-budai centrumkórház létrehozását – mondta László Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa pénteken sajtótájékoztatón az ügyben, hogy a "szuperkórház" építésének felügyelete az Emberi Erőforrások Minisztériumától (Emmi) átkerült a Miniszterelnökséget vezető miniszter hatáskörébe.

DK: súlyos ára lesz, hogy nem szakemberek felügyelik a budai centrumkórház felépítését

A képviselő kiemelte, hogy mindez akkor történik, amikor az Emmi és az egészségügyért felelős államtitkárság élén is orvos áll.

A miniszterelnök felhatalmazva érzi magát arra, hogy szakmai kérdésekben az egészségügyi szakemberek kizárásával döntsön, de ezért az ország súlyos árat fog fizetni, mind pénzben, mind pedig az egészségben eltöltött évek számában – értékelt László Imre.

(MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ugyan már a fidesz csinálja...mindenképpen súlyos ára lesz hiszen szétlopják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
"Orbán azt felejti el, hogy Németország valami olyasmitől védte meg a magyarokat, ami miatt örökre kiírták volna magukat a történelemből.
Mégpedig azzal, hogy Németország megállapodott Törökországgal (irgalmatlanul sok pénzt fizetnek nekik a maguk jólétéből - amit aztán Erdoğan lefölöz, de ez egy másik történet), akik visszatartják a menekültek százezreit, millióit.
Vajon mit csinálna Orbán, ha százezrek, milliók mennének neki a kerítésnek?
Bizony, valaki véletlenül a tömegbe lőne előbb-utóbb...
Ezt nem érti a mocskos féreg, Orbán!"
csipetke
...és ha megépül a szuperkórház,ki fog dolgozni benne?Az országban többezer orvos hiányzik,majd a fidesz importál valahonnan migráncs eü személyzetet?
tulipan
@csipetke: Korea, Vietnám, esetleg Kina! Azt hiszik, Ők még igénytelenek...? Ja, meg avítani kell az ázsiai "vérvonalat" !
tulipan
@durbincs: Neked sérült , az a vizfejű agyad, nekm kicsit, de nagyon, Te kergebirka narancsnyik-náci bérenc sügér!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.