A kettészakadt Nagy Imre Társaság országos szervezete  tegnap ahogy azt a VK elsőként ismertette közleménybe határolódott el a riválisnak vélt Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezeténe -betűszóval NITBSZ - elnökétől Donáth Ferenctől, a Nagy Imre per másodrendű vádlottjának fiától.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kicsiben, v nagyban TANÚI LEHETÜNK a XXI. században EGYOLDALÚ politikai pereknek, az 1500-ból 1-2 kapással.
.
De némi ÖSSZEFÜGGÉS azért van, mégpedig az, hogy a HOLTAKBÓL is lehet GYŐZELMET barkácsolni:
.
Nevezetesen:Konrád György emlékezésében:
.
hvg.hu/kultura/201801_konrad_gyorgy
.
Vonatkozó részlet az emlékezésből:
.
HVG: A Soros György elleni gyűlöletkampány láttán nincs lelkiismeret-furdalása, amiért egykor az amerikai üzletember pártfogásába ajánlotta Orbán Viktort?
.
K. Gy.: Sok mindenre beszéltem rá Sorost, ezek közül csekélyke téma volt a mostani miniszterelnök személye, a German Marshall Fund részére írtam róla ajánlást mint értelmes fiatalemberről, aki demokráciát akar. Az akkor igaz is volt, de aztán kiderült, mi minden ezzel ellentétest tudott produkálni.
.
HVG: Mikor jött rá, hogy tévedett a megítélésében?
.
K. Gy.: Már Nagy Imréék újratemetésekor, amikor a beszédet mondta a Hősök terén. Tudtam, hogy abban állapodtak meg a Történelmi Igazságtétel Bizottsággal, hogy a kelet-európai diktatúrákban élők védelmében most még nem hozza szóba az orosz csapatok kivonását, de megszegte a megállapodást. Felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát.
.
A jótevői vajon anno GONDOLTAK arra, hogy ő lesz, akinek NAGY IMRE szobra is ÚTJÁBAN lesz, valószínű amiatt, mert MIKOR ARRA jár fejébe jut, hogy abban a "meghitt" beszédében már BEMUTATKOZOTT szavahihetőségét illetően!
tulipan
Magyar sajátosság!
Felfoghatatlan,hogy miért nem veszik már ésre, hogy ezzel pont, eleget tesznek a narancsos Dagadék elképzelésének!!
Megosztja és uralkodik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.