Steiner Kristóf hatalmas meglepetést konferált fel a Pride színpadán.

Steiner Kristóf is megjelent a Pride-on, ezután pedig hatalmas meglepetés történt!

Fotó: Steiner Kristóf / Instagram

Rendhagyó lánykérés történt a Pride színpadán. Nem sokkal az esemény vége előtt, Steiner Kristóf beszéde után egy lány megkérte barátnője kezét a színpadon. A lánykérést minden résztvevő a kivetítőn kísérhette végig. A lánykérést követően egy transz fiú is felszólalt a jogokért, a szivárvány zászló egy pillanatra a Parlamentre is kikerült. Steiner Kristóf úgy fogalmazott: reméli jövőre közös megegyezéssel végig függni fog a Parlamenten az elfogadás zászlaja. Az eseményt zenével és a szervezőknek küldött fotók bemutatásával zárták.

(Blikkk.hu)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
engem nem érdekel a vonulásuk,egy kis szín a város életében... békésen vonultak,akinek meg nem tetszik,ne lesse őket
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Azért ez mindennek a teteje...bárkik is ülnek a Parlamentben,mégis csak az ország háza!!! Majd megmondanám neked kisköcsög,minek,és hol kellene függeni!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Hát, az igaz, hogy kupolája van, de néha nem tudni, hogy az ott ülők nem keverik e a Fővárosi Nagycirkusszal! Legalább is a hozzászólásokat, a kérdésekre adott válaszokat, némelyek viselkedését tekintve!
Pálinkás Pál
@Nessy: Nem is a benne ülők érdekében írtam!!!
ittott
hánynom kell. csinálhatnák diszkréten. mint minden normális ember.
troppauerhumer
@Pálinkás Pál:Öcsike ,mármint értelmileg ,a másság nem választás kérdése hanem az evolúció megfelebezhetetlen döntése mint a kék,zöld szem,a szőke vagy barna haj,vagy a veled született butaság.Ha nekem el kell fogadnom, amilyen vagy, akkor neked is azt amilyen én vagyok. Ha te heteroként homofób vagy és ennek vélemény formájában hangot adsz, akkor tudjad, hogy nem érdekel a véleményed. De el kell fogadnod, hogy létezem. Lehetek a szomszédod, a postásod, a jegyszedőd, de lehetek családtag is aki még vívódik magában hogyan mondja el hogy meleg.osem értettem,hogy ha valakit annyira zavar az minek megy oda..ráadásul hőbörögni..
Ezek szerint egyeseknek nincs jobb programjuk szombat délutánra mint direkt módon kimenni erre az eseményre...Logikátlan..Ha én utálom a szappanoperát akkor nem kapcsolok oda,mert felídegesít..de ezek a nagy nemzetiek nem,hogy nem ignorálják,hanem direkt oda mennek..Felmerül a kérdés,hogy szadisták vagy élvezik az ott látottakat :).
Ha valami ennyire nem tetszik,adjanak be törvényjavaslatot,Dúró Dóra biztos szívesen megtenné..
Vagy gyűjtsenek aláírást népszavazáshoz..
A nagy nemzeti radikális oldal ilyenkor mutatja meg valódi arcát,hogy mennyire nem nemzeti,nem demokrata,de nem is jobboldali..egyszerű balhékeresés az egész.
troppauerhumer
@ittott: Azért elég àlszentek és képmutatóak ezek teféle a Pride ellen tüntetők és kommentelők. Hangoztatjàtokk,hogy elitélitek az egyneműeket,azok szerelmét,hàzassàgàt. Otthon pedig leszbikus pornóra polírozzàtok a bogócot.
advocat
Ha nekik ez jó, akkor egészségükre! Ne szóljunk be mások életébe!
picike1
társadalmi kirekesztés ellen elfogadást azt nem !
Fellebezni a jóistennél lehet ! oda menjetek kérni csak oda egyedüli igaz istenhez a teremthöz ! Gyermek vállalást ő tervezte őis adja a gyermeket ! aki nem érti üljön le ! Isten a házasság szerzője is ! Tehát az anyakönyvező is ! Még valami ?!
namihami
@Shikari: Mert nekik Te, meg én meg mi vagyunk az aberráltak. Ha az ún. normálisakat ez irritálja, akkor nem kell odamenni. Engem totál hidegen hagy és ettől függetlenül se megyek oda. Viszont őrjöngeni se vagyok hajlandó ellenük. Két, ilyen élettársi kapcsolatban élőt inkább becsülök, mint azokat a nőket/férfiakat, akik "" nyitott házasságban vagy celebként"" élik a plebs által normálisnak tartott szexuális életüket.
Néha még az is gyanús nekem, hogy irígyek rájuk, csak nem merik kimutatni hasonló elvágyódásukat.
Desischado
@troppauerhumer: @advocat: Megfogalmaztátok a lényeget. Ők is emberek, akik boldogok akarnak lenni, nem ártanak vele senkinek. Élni és élni hagyni, és elfogadni a másikat, ez lenne a szép. De sajnos, nem vagyunk egyformák. Értelmes, humanista ember nem köpköd senkit csak azért, mert más. Ez is az elfogadás része, hogy jó szívvel fordulok az embertársaim felé, akik semmivel sem rosszabbak nálam. A legjobbakat kívánom nekik.
Pálinkás Pál
@Desischado: Most kimondtad az igazságot...mint már írtam ,kutyát sem érdekli...de akkor ne parádézzanak!!!
Pálinkás Pál
@troppauerhumer: ""Ezek szerint egyeseknek nincs jobb programjuk szombat délutánra mint direkt módon kimenni erre az eseményre.."
No...itt van a kutya elásva...a motorosok sem lettek volna szombaton ott,ha a buzik nem parádéznak!!! Vagy szerinted az agyagedényeknek lehet,másnak nem???
És mivel magad írod hogy ez egy genetikai "hiba"...ezek után ne mondd hogy velem egyformák!!!
Ludmilla
engem nem érdekel a vonulásuk,egy kis szín a város életében... békésen vonultak,akinek meg nem tetszik,ne lesse őket
simmering73
Beugattak az illiberális látens homoszexuálisok.
Aki Én
@Shikari a buta propagandista: Olyan álcázott buzik mennek oda balhézni, mint te. Olyanok, akik gyávák felvállalni másságukat, és féltékenyek azokra, akik ezt nyíltan vállalják. Utána hazamennek és meleg-pornóra élvezkednek otthon.
Lásd Oroszi, aki saját képernyőfotójának megosztásával bukott le. A háttérben nyitott fiatal fiús pornóoldalak voltak megnyitva.
Egyébként ne szólj bele, mert ehhez is buta vagy.
Attól, hogy látens buzi vagy, még nem vagy szakértő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.