A 2018-as Pride felvonulás extra atrocitás nélkül lezajlott - mondhatnánk, ha így lenne. Annak, akit vegzáltak, igenis nagy trauma volt. Az oktalan gyűlölet beleette magát a lelkekbe, minden ok nélkül kipattan és tarol.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Valójában klasszisokkal szégyenletesebb ELFAJZÁS a kleptománia a TÁKOLMÁNYUK szerint, amely arról szól a HITVALLÁS keretében, hogy
.
"""""Valljuk, hogy népuralom csak ott van, ahol az állam szolgálja polgárait, ügyeiket méltányosan, visszaélés és részrehajlás nélkül intézi."""
.
A társadalomnak EZT KELLENE bármilyen módon kikérni a MÁSSÁG elviselését illetően, ahelyett, hogy ma már aki NEM FELCSÚTI KARAKTER, az nem is ember!!!
.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Nagyon szórakoztatóak a gyermeteg meséid! A gyerekeidnek (ha egyáltalán vannak, bár a herélt vagy, akkor nehezen lehetnek! ?) Ilyenekket szoktál felolvasni??? Kergemarha gyagyás???
tulipan
@durbincs: Nagyon jól szórakoztatsz a végtelenül gyermeteg meséiddel! APedofilkám, mond csak ilyemek olvasgatsz a gyerekeidnek (ha egyáltalán vannak, bár ha valóabn kiherélt vagy, akkor nehezen lehetnek! ?) Te román hegyi móc, kergemarha gyagyás, állandó narancsos seggnyaló !!! :)
tulipan
@durbincs: Hahahaha ! Nagyon jól szórakoztatsz a végtelenül gyermeteg meséiddel! Na és Pedofilkám, mond csak, csupa ilyenek olvasgatsz a gyerekeidnek (ha egyáltalán vannak, bár ha valóabn kiherélt vagy, akkor nehezen lehetnek! ?) is, Te román hegyi móc, kergemarha, gyagyás, állandó narancsos seggnyaló !!! :)
division
@Aki Én: Úgy látom nem érted: Nekem semmi bajom velük, de ne vonulgassanak. Persze ha te is ott voltál megértem ha érzékenyen érint a dolog:-)
Aki Én
@division: Te nem érted. Nekem sem tetszik a felvonulásuk, sőt a melegek többségének sem tetszik. De ehhez semmi közünk. Ha a békemenet vonulgathat, akkor vonulgathassanak a melegek is. Ők kevésbé ártalmasak, és lényegesen magasabb az IQ szintjük, tolerancia szintjük, empátia érzékük.
division
@Aki Én: Feltűnési viszketegség, semmi több.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.