A 2018-as Pride felvonulás extra atrocitás nélkül lezajlott - mondhatnánk, ha így lenne. Annak, akit vegzáltak, igenis nagy trauma volt. Az oktalan gyűlölet beleette magát a lelkekbe, minden ok nélkül kipattan és tarol.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Valójában klasszisokkal szégyenletesebb ELFAJZÁS a kleptománia a TÁKOLMÁNYUK szerint, amely arról szól a HITVALLÁS keretében, hogy
.
"""""Valljuk, hogy népuralom csak ott van, ahol az állam szolgálja polgárait, ügyeiket méltányosan, visszaélés és részrehajlás nélkül intézi."""
.
A társadalomnak EZT KELLENE bármilyen módon kikérni a MÁSSÁG elviselését illetően, ahelyett, hogy ma már aki NEM FELCSÚTI KARAKTER, az nem is ember!!!
.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
De jók ezek a hangulatkeltő cikkek...Hát buzikáim,nem érne titeket semmi atrocitás,ha nem vonulgatnátok,hanem otthon ,szépen magatokban csinálnátok az aberrált dolgaitokat!!!
tulipan
Ebben a szerencsétlen, nyomorék országban, az átlagnál is több sötétlekű, agyatlan ostoba, ember él!!! Mind narancsnyik!!!
Eriksson
Aki nem megy ki az esőre, sohase ázik el. Ha mégis ázni akar, akkor ne sopánkodjon. Saját döntése.
Peller Anikó
@tulipan: Így van ahogy mondod. És mind buzi.

Erre lehetünk büszkék.
tulipan
@Peller Anikó: AZ NEM LENNE BAJ, Mint pl. Ferencsik Jénos volt!!!
tulipan
@Peller Anikó: AZ NEM LENNE BAJ, mert azok között legalább bőven aakdnak teheséges emberek, mint pl. Ferencsik Jénos, vagy Melis György volt!!! Több, mostr nem jut eszembe!!!
tulipan
@Peller Anikó: Te talán, még ezekre sem vagy büszke???
tudode
Valójában klasszisokkal szégyenletesebb ELFAJZÁS a kleptománia a TÁKOLMÁNYUK szerint, amely arról szól a HITVALLÁS keretében, hogy
.
"""""Valljuk, hogy népuralom csak ott van, ahol az állam szolgálja polgárait, ügyeiket méltányosan, visszaélés és részrehajlás nélkül intézi."""
.
A társadalomnak EZT KELLENE bármilyen módon kikérni a MÁSSÁG elviselését illetően, ahelyett, hogy ma már aki NEM FELCSÚTI KARAKTER, az nem is ember!!!
.
kulabombaafityiszre
A buzi kussoljon,huzza be fülét-farkát maradjon otthon,kussoljon,legyen másodrendü,
de azért adózzon tisztességesen,mert a lóvéja,na az kell.Bemásolk egy részletet,alatta lesz a link akit érdekel.Nem csak a buzikról szól.
Ha az emberiséget egy 100 lakosú falura redukálnánk, de a nemzetek arányát fenntartanánk, akkor a falu így nézne ki:

57 ázsiai
21 európai
14 amerikai (Észak- és Dél-)
8 afrikai
52 nő
48 férfi
70 nem fehér
30 fehér
70 nem keresztény
30 keresztény
89 heteroszexuális
11 homoszexuális

tudnodkell.info/tudod-hogy-a-fold-lakosainak-hany-szazaleka-homoszexualis
kulabombaafityiszre
@tulipan: Azért kell a másodrendüek adója ,te homofóbot játszó?
Mit csinálnál ha a családodban is akadna egy buzi?
Felkötnéd,kigunyolnád,elüldöznéd,együtt élnél vele?
Hahahahaha.Akkor ezekre a kérdések után röhögjél,okostojás.
kulabombaafityiszre
@tulipan: Elolvastam,olyanon röhögtél,amiben van igazság több is.
A nők is másodrendüeknek vannak titulálva,legalább is ebben az országban.
Ténylegesen nagyon sok nő biztosan ,toleránsabb,okosabb,jobban átlátja a helyzetet,mint egy-két tulipan percemberke.
Az is tény,én mint férfi írom ezeket,nekem nincs bajom a homoszexuálisokkal,a női nem nagy hódolója vagyok,de mindig az egyenlőség,partnerség jegyében.
Bár ezeket a dolgokat te nem értheted,valami kissebbésgi komplexusod okán.
Hahaha.
tulipan
@m73: Pontosan! Ez ezért van, mert a rabló tolvajoknak minden baromságot elhisznek!!!
tulipan
@kulabombaafityiszre: Na, Veled ellentétben én nem ellenségként kezelem őket! Mindenképpen normálisan élek velük! Ismerek néhányat, kedves emberek!!! Hahaha
tulipan
@kulabombaafityiszre: Te mit csinálnál? KIközösítenéd? Ugyi??
cikicakk55
Én 63 éves nő vagyok. Soha semmi gondom nem volt a Melegekkel és a leszbikusokkal sem,mindaddig,még nem erőszakkal,vagy nem a nyílt utcán művelik. A Kádár korszakban kifejezetten bűnnek tekintették,bár börtön nem járt érte,de kiközösítés igen. Akkor is voltak annyian mint most,de kevésről derült ki. ( Gobbi Hilda, Márkus László, Ferencsik János, Állítólag Karádi Katalin is az volt.Akkoriban,még férjhez mentek,megnősültek alibiből,de a párjuk is a saját neméhez vonzódott.Ma már elég sokan bevallják és ez szerintem nem baj,hisz nehéz lehet úgy élni,hogy titkolni kell a nemi hozzátartozást. Azonban ezt a felvonulást kifejezetten nem tartom jó ötletnek. A heterók sem mennek az utcára,a férfiak kezében sperma táblákkal,a nők kezében,meg egy orgazmust átélő nő fényképével.. A szex az embereknél maradjon tabu,akár melyik nemi beállítottságról is van szó. Még a heteroszexuálisoknál is elég visszataszító mikor utcán,villamoson,buszon,vagy bár hol közterületen szinte egymásra másznak. Ez két ember titka,vagy háromé,de nem az utcára való. Ezek a melegfelvonulások,csak nehezítik az elfogadásukat,mert ilyenkor azoknak is felbüffen akik alapból már elfogadnák.
tulipan
@cikicakk55: Bocsi, a heterók ÁLLANDÓAN az utcákon vannak!
cikicakk55
@tulipan: Igen te is tudod,hogy hogy értettem. Ennyi erővel a melegek és a leszbikusok is állandóan az utcán vannak. Én kifejezetten ezt a felvonulást nem díjazom. A rájuk rossz szemmel néző embereknek ez olyan,mint a bikának a vörös posztó. Amennyiben nyugton maradnának,könnyebben elfogadná őket a társadalom. Ilyen felvonulásokkal csak az ellentétet szítják maguk ellen. Engem nem zavarnak. Életem folyamán nem egy ilyen beállítottságú nővel és férfival találkoztam és számomra a munkájuk volt a fontos,nem az amit otthon a négy fal közt művelnek. Ők épp olyan értékes tagjai a társadalomnak,mint bár melyik heteró,amelyik nem bűnözik. Számomra sok politikus sokkal rosszabb,sőt ellenségesebb véleményt vált ki ,mint a rossz testbe született emberek.
division
@tulipan: @Peller Anikó: Akkor ti mik vagytok? Az ország szégyenei?
Lepényleső
...én meg szégyelljem,hogy az égiek ide teremtettek?
division
Nem az a baj hogy genetikailag betegek, hanem hogy ezt vonulgatással akarják megmutatni mindenkinek.
Rockxy
Jobb lenne, ha a kurír nem kurírna ökörségeket.
tulipan
@Shikari: A beteg és aberrált éppen Te vagy! Agyatlan narancsos seggnyaló, vizfejű marha!
division
@tulipan: Genetikailag van náluk probléma, azaz betegek, de el nem ítélhetőek (kivéve ha pedofilok, mert bár az is betegség, viszont...). Habár a liberálisok egy részénél még ez is beleférne.
tulipan
@Shikari: Az ilyen narancsos. haszonleső, seggnyaló vándorcigányok, mint TE, még sokkalta nagyobb gyulladást jelentenek "a nemzet testén"' !!! Bizony ám!

"Ábrándozás az élet megrontója, mely kancasalúl, festett egekbe néz!"
Vörösmarty Mihály
magyarbakancs
@Shikari: "A liberális egy fekély a nemzet testén."
Az Orbáni demokrácia-kereszténységre hivatkozás meg egyenesen pestis járvány a magyar emberek lelkivilágában.
Maguk mindent ,mindenkit ,mindenhol a világon lenéznek ,senkiházinak tartanak.Lenézik a beteg embert,a szegényt a más szenzuális beállitotságut,a szomszéd ország népet,.
Csak olyan deviáns emberel érzi jól magát Orbán, meg maguk mint Erdogán,Putyin.
A elfogadás a szeretet és a keresztény értékek Orbántól,és maguktól nagyon messze áll.
Egy pökhendi társaság a maguké.
tulipan
@Shikari: Ilyen jó tudod? Biztosan saját tapasztalat! Na akkor téged igazán részíthetett a faterod az ilyen '"élvezetben",Te is hülye, vándorcigány és főállásban narancsos seggnyaló, Esetleg, mást is nyalsz???
tulipan
A deviancia aberráció nem tolerálható Mint amiklyen egy bizonyos Shikari nevű vándorcilgány KARATTYOLÁSA!!!
Aki Én
@division Szandokán Enslaved: @Shikari a buta propagandista: Arthur J. Finkelstein a fidesz elsőszámú csodafegyvere, a hírhedt negatív propagandista melegházasságban élt.
Desmond Child a fidesz háziszerzője, a botrányos 56-os emlékdal szerzője olyan meleg, hogy azbeszt lepedőn alszik.
Milo Yiannopoluos a fidesz lelkes és jólfizetett migránsozója nemcsak, hogy meleg, de a pedofilok védelmében is fellép ha kell.
...
Aki Én
@division: @Shikari: ...szóval csak azt akartam mondani, hogy ti a melegeknek sokat köszönhettek. Úgy néz ki, a fidesz nem zárkózik el a melegek szolgálatától, ezzel is csak titket uszítanak. Szandi, neked mint volt SZDSZesnek több toleranciát, a beteg Shikarinak, mint a liberális, neokomcsi, KISZ titkáros fidesz védelmezőjének meg jobbulást kívánok.
magyarbakancs
@Shikari: "Tényleg nem fogadunk el mindent. A deviancia aberráció nem tolerálható épp úgy mint a nemzetre rontó liberális téboly. Büszkék vagyunk a magyarságunkra és a buzulás nekünk nem követendő."Tudod mit jelent a deviancia,aberáció?
Ezek büntető jogi tézisek A szexuális beállítottság mint homokszexualitás az nem bűncselekmény.
Büszke vagy magyarságodra hangoztatod naponta 1000000 szer.
Arra is büszkevagy ,hogy egy állam a saját betegeit kisemmizi a 2011CXCI törvényben.
Vagy arra is büszke vagy ,hogy megszerzett jogokat a saját szája íze szerint alakítgat ez a keresztény kultúrától meg rokkant deviáns kormány.
Vagy ,hogy te mint büszke Magyar naponta végig sértesz embereket ,betegeket és fennhangon belekiabálod az éterben milyen nagy magyarvagy.
Kussolnék főleg Dawkorós betegek lenézése után.
magyarbakancs
@Shikari: Te lenézel embereket Down -korosokat ,rokkant nyugdíjast,homoszexuálist.
Else tudod képzelni milyen felemelő érzés ha egy Down-koros a szeretetébe fogad.
Nekem volt homoszexuális munkatársam kit úgy megvertek a keresztény kultúrától anyón vértezett jobboldali emberek,hogy eltört a nyaka és meg halt.
.
Soha nem láttam nálánál tisztesgégeseb embert szakmáját szerette,soha nem volt gond a magatartásával és tanult cigány gyerek volt.

Amikkor buziznak mindig eszembe jut kiterítve látni fel ismerhetetlenre volt verve az arca bézból ütővel.
tulipan
@magyarbakancs: Mi az hogy helyesl?! Nanáá! az ilyan neofasiszta féreg, még direktr kéri is a fajtársaitól, a betegek kiirtását!
magyarbakancs
@Shikari: Keresztény vallásra hivatkozol ,hivatkoztok és meg véditek a keresztény kultúrát.
Ez a Fidesz szlogenje.
Kérdeznék valamit a kultúrába beletartozik a másik ember lenézése ,pocskondiázása?
Mert a Fidesz hívek és te is ezt csinálod.
magyarbakancs
@Shikari:" A másik ember ne ócsárolja a magyarságot és akkor nem szarnak a fejére."
A Magyarság ócsárlása ott kezdődik amit a Fidesz csinál a saját állampolgáraival.
Egy határon túli senkiházinak nagyobb becsülete van mint aki itt dolgozik,él.
A Fidesz lenéz mindenkit és a hívei is így viselkedik.
Pocskondiázva beszélnek mindenkiről lásd ECO-TV .
ami ott folyik az maga szar.
Drága Magyarságomat védő.Orbán tetszeleg a kereszténység megmentésként komcsiként is ennyire kiált a kereszténységért.?
Igazi magyar ember oda szarik ahonnan jól élt.
Lásd Soros ösztöndíj.
tulipan
@Shikari: Na peresze, ócsárolni bárkit, aki nem olyan, csakis a szarosnyelvű vándorcigánynak szabad! Ugyi???
kokopelli
@tulipan: ...hát még,ha egy fizetett menekült "szkipetár",mint Orbán egyrétegű
kloopapírja! ;-)
advocat
Ha nekik ez jó? Nem kell kimenni. Van akit meg az utcai futkosás (még egy pár cipő betonra) zavar? Oda sem kell kiemenni.
Clavigo
@Shikari: Egy ilyen nyáladzó szájú román tinót ( mint ami vagy ) semmire sem lehet tanítani..
Clavigo
@Shikari: Neked,,kicsi tinó ?? Minek ? Megértenéd ? Dehogyis...
csak úgy....
tibim! te vagy magyarellenes! neked melóznod kéne és fizetned az adót,mint minden tisztességes magyar embernek! nem szégyenled a pofád ? ebböl élsz,hogy itt eszetlenkedsz?
csak úgy....
@durbincs: azt hiszem mondtam,hogy kopj le...
tulipan
@durbincs:@Shikari: Reszkessetek Ti,nem kicsit nagyon! Ti Te agyatlan, szarosnyelvű hegyi birkák!
Clavigo
@Shikari: @durbincs: Szívjátok le egymást,,,,bő nyállal.
tulipan
@Shikari: @durbincs: Szívjátok le egymást,,,,bő nyállal, hiszen az való nektek! Elvégre mást úgysem tudtok! Romány hegyi kerge birkák!!!
tulipan
@durbincs: Nagyon szórakoztatóak a gyermeteg meséid! A gyerekeidnek (ha egyáltalán vannak, bár a herélt vagy, akkor nehezen lehetnek! ?) Ilyenekket szoktál felolvasni???
tulipan
@durbincs: Nagyon szórakoztatóak a gyermeteg meséid! A gyerekeidnek (ha egyáltalán vannak, bár a herélt vagy, akkor nehezen lehetnek! ?) Ilyenekket szoktál felolvasni???
tulipan
@durbincs: Nagyon szórakoztatóak a gyermeteg meséid! A gyerekeidnek (ha egyáltalán vannak, bár a herélt vagy, akkor nehezen lehetnek! ?) Ilyenekket szoktál felolvasni??? Kergemarha gyagyás???
tulipan
@durbincs: Nagyon jól szórakoztatsz a végtelenül gyermeteg meséiddel! APedofilkám, mond csak ilyemek olvasgatsz a gyerekeidnek (ha egyáltalán vannak, bár ha valóabn kiherélt vagy, akkor nehezen lehetnek! ?) Te román hegyi móc, kergemarha gyagyás, állandó narancsos seggnyaló !!! :)
tulipan
@durbincs: Hahahaha ! Nagyon jól szórakoztatsz a végtelenül gyermeteg meséiddel! Na és Pedofilkám, mond csak, csupa ilyenek olvasgatsz a gyerekeidnek (ha egyáltalán vannak, bár ha valóabn kiherélt vagy, akkor nehezen lehetnek! ?) is, Te román hegyi móc, kergemarha, gyagyás, állandó narancsos seggnyaló !!! :)
division
@Aki Én: Úgy látom nem érted: Nekem semmi bajom velük, de ne vonulgassanak. Persze ha te is ott voltál megértem ha érzékenyen érint a dolog:-)
Aki Én
@division: Te nem érted. Nekem sem tetszik a felvonulásuk, sőt a melegek többségének sem tetszik. De ehhez semmi közünk. Ha a békemenet vonulgathat, akkor vonulgathassanak a melegek is. Ők kevésbé ártalmasak, és lényegesen magasabb az IQ szintjük, tolerancia szintjük, empátia érzékük.
division
@Aki Én: Feltűnési viszketegség, semmi több.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.