A Monori Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Vonat ütközött a síneken elakadt Suzukinak – fotók

A nyomozás adatai szerint egy vecsési nő 2017. november 4-én 5 óra 39 perckor személygépkocsijával közlekedett Vecsésen, a Jókai úton az M0 autóút irányába.

Amikor a Kakucsi úti vasúti átjáróhoz ért, annak szabad jelzésére oda behaladt, majd járművével lecsúszott a vasúti pályára, ahol a személygépkocsi elakadt.

Vonat ütközött a síneken elakadt Suzukinak – fotók

A vecsési nő a járművet önerőből onnan eltávolítani nem tudta, majd a Budapest felől menetrend szerint közlekedő személyvonat a gépkocsinak nekiütközött. A baleset személyi sérülést nem, azonban az érintett vasúti vonalon a közlekedésben fennakadást és késéseket okozott.

A vecsési nőt a rendőrök a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség, valamint gondatlanságból elkövetett közérdekű üzem működésének megzavarása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Monori Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Most jól meg is büntetik, mert bent ragadt az autójával az átjárónak becézett AKADÁLYPÁLYÁN !!!Ez az átjáró a városon kívül van és talán még mindig ,,földút,, !!!
ila51
@papa.49: ...ahogy a nyomozgatás is haladt , az is biztosan még földút ...:)
simmering73
Jó munkához idő kell. Szarhoz meg mégtöbb.
terlasz
Még egy vacak vonatbaleset sem történik manapság, hogy a szegény, hírhiányban szenvedő újságírónak visszakellet nyúlnia a múltba?
Egyébként, a bicikliút szélességű utat legalább az átjáróban kiszélesíthették volna, hogy a vezetés ellen beoltott szőkék is biztonságosan használhassák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.