A frissen őrmesterré előléptetett katona nem habozott azonnal kinyilvánítani az érzelmeit.

Nyílt színi csókkal végződött az altisztek avatása a Hősök terén

Az MTI képaláírása:

Megcsókolja párját egy katona a fővárosi Hősök terén tartott altisztavatás után 2018. július 8-án. Az avatáson csaknem háromszáz, a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiáján végzett katona tette le ünnepélyes altiszti esküjét.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A csúti cigány kiemelte, ma Európában a rend, a béke és a biztonság már nem magától értetődő dolog, egyre komolyabb erőfeszítéseket kell tenni, hogy “fenntartsuk saját civilizációnk több ezer éves rendjét”. Ilyenkor felértékelődik a rend, a béke és vele együtt annak őreinek, védelmezőinek szerepe. Mennyire szép is ez, minden szava üt. Mint egy tucat jól irányzott gyomorszájon rúgás. Mennyire szép is ez, amikor az ország vagyonát a pereputtya kezére játszó, a törvénytiszteletet csak másokra kötelezőnek érző, az emberi jogokat saját szájával handabandának minősítő, a véleménynyilvánítást legfeljebb fogcsikorgatva toleráló, a nyilvánosság elől lóhalálában menekülő, a nyomorúságot törvényi fércművekkel büntető zavart kisember feddhetetlenségről, emberségről és pláne emberi méltóságról magyaráz. Egy olyan országban, ahol úgy csökken a bűnözés, hogy több a bűncselekmény. Egyszerűen lenyűgöző.
Remélhetőleg az egyre több egyenruhás szükségességét is vehetjük nyugodtan fenyegetésnek. Ha már migránsinvázió nincs, legalább egyenruhások legyenek. Sokan, és egyre többen. Hála legyen, az ország vagyonát már nem nagyon kell félteni, az a legjobb kezekbe került ami még megmaradt belőle, azt már nem nagy ügy széthordani. Abban viszont sok igazság rejlik, hogy a hatalom birtokosai az idő múlásával egyre nagyobb védelemre szorulnak majd, jól érzi a vezérlő csillag. Ez abból is jól látszik, ahogyan önmagát nyugtatja: hát persze, hogy a szabad magyarok szabad akaratából lett meg a harmadik kétharmad. Hát persze, hogyne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: Egyet tudok megismételni. A fidesz zsiványoknak a börtönben a helyük.
Shikari
@Eladott Ország: Mi a többség vagyunk te kisebbségi.
Eladott Ország
@Shikari: 49 % a többség , ukrán-román bérszavazókkal. Te f@szfej!
Shikari
@Eladott Ország: Idióta hazudozó.
Eladott Ország
@Shikari: http://www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/...
FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG-KERESZTÉNYDEMOKRATA NÉPPÁRT
2 824 551 fő ; 49,60 %
olvasd akkor f @szfej
Shikari
@Eladott Ország: A választási törvényt nem ismered libsi idióta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél