A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európára nehezedő migrációs beáramlás nem fékeződik, inkább csak annak irányaiban és az érkezők állampolgári összetételében láthatóak változások.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában azt mondta, hogy

az új balkáni útvonal, valamint a spanyol útirányon érkezők számának növekedése azt jelzi, hogy a beáramlás nem állt meg.

Itt van az ideje annak, hogy az európai országok a lakosság egyértelmű nyomására, politikai akaratának megfelelően "talán még időben, a 24. órában" megállítsák a beözönlést, amelynek beláthatatlanul súlyos biztonsági, közegészségügyi, kulturális és sok más negatív következménye lehet – mondta.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Bakondinak nem szólt senki,hogy ide még mindig nem jönnek a migráncsok?Sőt,azt olvastam,hogy már Németországba is igen kevesen.Kit akarnak még mindig hülyíteni?
lusta
Úgy látom Vakondi elvti nyugdíjig már csak valahogy kihúzza.
karma1
@lusta: Tenyleg, ha 66 eves, akkor miert nem a rozsait nyirogatja otthon? Vagy miert nem inkabb a terkepet tanulmanyozza, mert akkor rajonne, hogy mekkora baromsagot allit: a kozel-keleti orszagokbol melyik az a hulye migrans, aki eloszor Spanyolorszagba megy, aztan kikeruli Nemetorszagot, eljonne hozzank, es innen menne vissza Nemetorszagba? Persze, az mindent megmagyaraz, hogy M1 hirado...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.