Kocsis Máté (Fidesz) országgyűlési képviselő, Józsefváros korábbi polgármestere szerint a választók az egész ellenzékről nyilvánítottak véleményt a vasárnapi VIII. kerületi időközi polgármester-választáson, jelezték, hogy "ebből a bevándorláspárti ellenzékből sem külön-külön, sem együtt, összefogva nem kérnek".

Az eredmény vitán felül áll, a kormánypártok hatalmas győzelmet arattak Budapest kellős közepén – értékelte a választás eredményét Kocsis Máté vasárnap esti sajtótájékoztatóján.

Józsefvárosban Sára Botond eddigi alpolgármestert, a Fidesz-KDNP jelöltjét választották meg a kerület vezetőjévé.

Sára Botond értékelése szerint az összefogás inkább a Fidesz-KDNP mellett áll, hiszen sokan támogatták a kerületen, de még a fővároson kívülről is.

Rámutatott arra is:

a választók nagy felhatalmazást adtak számára az eddigi fejlesztések folytatásához, emellett szerinte a biztonságra, a rendre és a fejlődésre szavaztak.

A Fidesz-KDNP jelöltje a leadott szavazatok 62,85 százalékát kapta, a baloldali és liberális pártok által támogatott, hivatalosan független Győri Péter 36,39 százalékot szerzett.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Foxley
Csak a kisebbik rosszat választották, ha minden igaz.
RonaGyuri
Egy releváns magyarázat

Az M1 szakértője valószínű rátapintott a lényegre

Mint ismert „a vasárnapi VIII. kerületi időközi polgármester-választáson” Kocsisék nyertek méghozzá nagyon, még nála is jobb eredménnyel. A triumfálás mellet a derék m1-es szakértő (ez ma már egy külön kategória) az okokat fejtegeti. Kifejtette: „az ellenzék nem tudta megszólítani az embereket”, majd hozzáfűzi a jelölt is arról volt ismert, hogy a rászorultakkal foglalkozik! =))
Igen hölgyeim és uraim ebből nem kérnek a népek!
simmering73
A fidesz-kdmp népnyúzó tolvaj kormányból az agyhalott keménymagon kívül sem külön, sem együtt nem kérnek az emberek.
tudode
Direkt KÖVETIK el azt, hogy a VÁLASZTÓK undorodjanak ettől a POFAKARATÉS bagázstól.
.
Milyen GYŐZ-ELEM az, ha a választók 0,5% híján 77%-a arra sem méltatja EZEKET, hogy részt vegyen a választáson?
.
Megjelent:... 13 246 fő (23.05%)
Nem szavazott: 44 223 fő (76.95%
.
Valójában az ÉLET ISKOLÁJÁBAN jó, ha KETTESNEK megfelel!
.
A választók DÖNTÖTTEK az ÁMOKFUTÁS ELLEN! Büntetésük!!! Végig kell csinálniuk ezt a KALÓZKODÁST
.
Macskaszem
Amíg a fidesz kormányoz, addig nincs sok értelme mégcsak szavazni sem, mert szél ellen nem érdemes pisálni, azaz látják az emberek, mit művel a fidesz Márki Zay Péterrel, minden szinten, mindenben próbálják ellehetetleníteni, gáncsolni, lejáratni. Arról nem beszélve, hogy forrásokat sem úgy kap, de ha mégis kap, azzal nem úgy rendelkezik ahogy szeretne, mert a fideszcsürhe betart neki maximálisan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.