Még Bayer fura szabadkozása is lekerült. Csak az internet nem felejt. A választások előtt közvetlenül Bayer Zsolt valamiért nem a szokásos véleménycikkeit írta, hanem bizonyos töredék hangfelvételekre alapozva azt akarta állítani, hogy létezik egy civilekből álló Soros-hálózat, ami nagy vonalakban Magyarország vesztére tör. Ki lehetett a megbízó, ha csak a kormánypárt profitált az egészből? Nem is ezekben szereplő összeollózott felvételek tartalma volt érdekes, hiszen az ezekben szereplő civilek semmi olyat nem mondtak, amit ne mondanának el egyébként is. Az igazán érdekes volt, hogy ki szervezte a külföldi helyszíneken kamu személyazonossággal végrehajtott sokmillióba kerülő lehallgatási akciókat, amin többek közt illegális megoldásokra buzdítják az érintetteket.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: Bámulatos,mennyire görcsösen igyekszel, hogy buta,primkó fixaidea szövegeidmiatt harsányan kiröhögjenek! olyenbuta vagy,hogy a nagy igyekezedben a liberált a Loreállal kevered, miként kevered a marketinget a markecolással! Hiába, ilyen,amikor a görény az illatról kezd szakelőadást tartani!:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Shikari: órbányi fizeti nektek a síkosítót ugyi. Ne szégyelld bevallani mindenki tudja, hogy a bértollnokok pénzért gazsulálnak. Ha meg mellényúlnak ez van. Pöcegödröt takarítanak.
kereső
" Az igazán érdekes volt, hogy ki szervezte a külföldi helyszíneken kamu személyazonossággal végrehajtott sokmillióba kerülő lehallgatási akciókat, amin többek közt illegális megoldásokra buzdítják az érintetteket."-ez a lényeg elvtársak! És a nemzetbiztonsági szakszolgálatok vizsgálódnak már? Mert ez "kémügy"!!A lovagkereszt tulajdonosát meghallgatták már?
Aki Én
@Shikari a buta seggfej: Hogy te micsoda egy kibebaszott buta kretén vagy apám.
Nyugodjál már békében...
CsipkeRózsa
@Jozefina: Nem Izrael járult hozzá, ez egy magáncég művelete volt, és állítólag Soros költekezéseit akarták megfigyelni.
Sámannus
@Shikari: Szar dolog de akkor is csak gyepmesterek vagytok nincs mit szépíteni. Mi más, ha más után takarítasz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.