Hivatalosan ugyan mindenki elbúcsúzott tőle a Farkasréti temetőben, de az utána szervezett koccintásra végül nem került sor.Szomorú: senki nem ment el Paudits Béla halotti torára

Lajsz András, az ismert étteremtulajdonos és bartender a Pozsonyi úton látta volna vendégül a gyászolókat. A temetés előtti napokban még a TV2 Mokka című műsorába is elment, hogy minél többen értesüljenek a tervéről.

"Már a temetés előtt is el voltam nagyon keseredve, mert senki nem reagált a hívásomra. Akinek csak tudtam, szóltam, örültem volna, ha a Madách Színház képviseletében, amely saját halottjának tekintette és a temetést intézte, valaki eljött volna. Jó lett volna a búcsúztatás után egy kicsit beszélgetni, feleleveníteni a régi emlékeket néhány szendvics és borozgatás mellett. De nem adtam fel, össze fogom hozni, mert Bélának ez kijár. Már beszéltem a lányával, Emíliával is, ő azt mondta, benne van. Ha lesz, biztos, hogy eljön. Utána megyünk el Ozorára, ahol a hamvait édesanyja mellett örök nyugalomra helyezték. Tudni akarom, hol van a sírja"

– mondta a Borsnak a mixer.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
A színház részéről szomorú ez az érdektelenség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Micike
@Szeparepa2: Ha már ilyen trágár stílusban szidod azokat akik elmentek a temetésre megadni a végtisztességet, de a toron már nem voltak hajlandók résztvenni, nézzük milyen volt civilként egy reggeli interjúban Paudits Béla:
https://www.youtube.com/watch?v=5Q8bmuEm6Lo...
Eriksson
@Micike: Szegényke, igen nehéz természet volt.
Szeparepa2
@Micike: Nem azokat hanem mindenkit aki el tudott volna menni, el ILLETT VOLNA mennie, de nem tette, ez nem körellál 100%-ban a temetésen résztvettekkel... és ez nem szidás, már elnézést... legalább a fogalmak értelmével lennél tisztában... van hely néha ennek is... és pontosan ilyen esetekben... kicsit még művelődj és a heves markáns kritikát és a szidást tanuld meg megkülönböztetni egymástól... nekem is megvan az abszolút adekvát okom, hogy így nyilvánultam meg a témában és Bélának pedig pláne nagyonis jó- és akceptálható oka volt hogy úgy viselkedett... nincs az a trágár tiráda szócunami ami arányban lenne azzal az embertelen aljas patkánysággal, ahogy viszonyult a szakma, és az illetékesek hozzá... ez felhatalmaz bárkit BÁRMI trágárságra, mert akárhogy szitkozódik és sérteget valaki (névtelen sunnyogókat), lehetetlen akár csak megközelíteni is azt a morális mélységet... elég érdekes azért, hogy őt (még poszthumusz is) megítélni, már nem probléma számodra... ez nyomorúságos és korlátolt kettős mérce...és ezzel csak kb végtelenszer ocsmányabbat írtál mint én... javaslom picit ezen törd a buksid és ilyen fejletlen morállal inkább ne próbálj észt osztani, főleg etikai kérdésekben, mert csak leleplezed magad vele... ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.