Hivatalosan ugyan mindenki elbúcsúzott tőle a Farkasréti temetőben, de az utána szervezett koccintásra végül nem került sor.Szomorú: senki nem ment el Paudits Béla halotti torára

Lajsz András, az ismert étteremtulajdonos és bartender a Pozsonyi úton látta volna vendégül a gyászolókat. A temetés előtti napokban még a TV2 Mokka című műsorába is elment, hogy minél többen értesüljenek a tervéről.

"Már a temetés előtt is el voltam nagyon keseredve, mert senki nem reagált a hívásomra. Akinek csak tudtam, szóltam, örültem volna, ha a Madách Színház képviseletében, amely saját halottjának tekintette és a temetést intézte, valaki eljött volna. Jó lett volna a búcsúztatás után egy kicsit beszélgetni, feleleveníteni a régi emlékeket néhány szendvics és borozgatás mellett. De nem adtam fel, össze fogom hozni, mert Bélának ez kijár. Már beszéltem a lányával, Emíliával is, ő azt mondta, benne van. Ha lesz, biztos, hogy eljön. Utána megyünk el Ozorára, ahol a hamvait édesanyja mellett örök nyugalomra helyezték. Tudni akarom, hol van a sírja"

– mondta a Borsnak a mixer.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
A színház részéről szomorú ez az érdektelenség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@szaboria1: Most már mindegy...fonákul csinálták az egészet.
Micike
@Szeparepa2: Ha már ilyen trágár stílusban szidod azokat akik elmentek a temetésre megadni a végtisztességet, de a toron már nem voltak hajlandók résztvenni, nézzük milyen volt civilként egy reggeli interjúban Paudits Béla:
www.youtube.com/watch?v=5Q8bmuEm6Lo
Eriksson
@Micike: Szegényke, igen nehéz természet volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.