Nagy erőkkel keresi a rendőrség a képen látható két fiatalembert: Kovács Róbert és Kovács Zoltán fényes nappal kiraboltak egy fiatal fiút Erzsébet egyik főutcáján.

Kovács Zoltán és társa, Kovács Márk 2018. július 9-én 17 óra körül Budapest XX. kerületében, a Nagysándor József utcán megállítottak egy arra járó fiatal fiút, majd egy késsel megfenyegették és elvették a mobiltelefonját, valamint az okosóráját. A két fiatal a megszerzett értékekkel elmenekült a helyszínről.

Késsel kiraboltak egy fiatal fiút Budapesten

Sikerült azonosítani őket, így a rendőrség most a lakosság segítségét kéri az előkerítésükhöz.

Késsel kiraboltak egy fiatal fiút Budapesten

Aki felismeri őket, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(police.hu)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Rohadt cigányok! Tele van velük az összes magyarországi börtön!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Akkor megint mi újság a nagy biztonsággal??!! Nincsenek migránsok és veszélyes Budapest urcáin közlekedni??!! Elég érdekes!!!
Pálinkás Pál
@Jozefina: Megint tolod a hülyét??? Tudod te jól kik ezek,cigányok,ugyanolyan parazita ,semmirevaló népség mint a migrik!!!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: betegesen védelmezi a dugókat.
maci0427
Ilyenkor szeretném látni a normális-tisztességes cigányok elítélő beírásait ! Amíg ez nem történik meg és csak a visszamutogatás folyik a részükről, addig soha nem fogjuk elfogadni a cigányokat és az ilyen cigány bűnözők szégyent hoznak a fajtájukra visszavetve őket sok évre ! Amúgy itt is lehet látni, hogy gyermekkorúak - késsel felfegyverkezve, többen, hát nem semmi ! Felnőttként már gyilkolni is is fognak ? Mi haszna lesz az ilyenekből a társadalomnak, az országnak, tessék ? Börtönből ki és be ! Gusztustalanok !
Sziszifusz
@Pálinkás Pál: 09:24
Akkor most mi legyen ?
A cigányok itt vannak, a migránsok nincsenek kivéve azokat, akiket Orbán, jó magas kamatra kapott kölcsönpénzért, beengedett.
Ebből következően a valódi problémát nem a migránsok jelentik, hanem a régóta itt élő etnikum, bűnöző tagjai.
maci0427
@Pálinkás Pál: Sajnos. Még ők sem tudtak beilleszkedni, akkor a migrik hogy tudnának ? Ezért sem kell migri, van ezekkel is baj elég ! És ez megy már évtizedek, évszázadok óta !
maci0427
@Sziszifusz: Ez már jelen lévő probléma és ezért nem kell még több !
Peller Anikó
@Sziszifusz: A valódi problémát a migrácsok jelentik és ezt a valódi problémát tartja vissza a kerítés. A cigány a mi népünk, őket mi termeljük ki, ha úgy tetszik a mi bűnünk, hogy elszaporítottuk őket. Nem ölnek vallási megfontolásból.

Az arab allagakabár migrácsok viszont igen. A háborúkban kondicionálódott, iszlám papok által elhülyített bigott tömegeket gyilkolni küldik Európába, ölj meg annyi gyaurt amennyit csak bírsz. Életteret keresnek a mi kárunkra. Csak degenerált hülyék eresztik ránk a kutyabaszók millióit.
Sziszifusz
@maci0427: 09:43
Ebben igazad van.
Senki sem szeretné ha a jelenlegi elég rossz közállapotok még tovább romlanának.
Pedig erre komoly esély van. No nem a migránsok miatt .
Sziszifusz
@Peller Anikó: 09:50
Mi a különbség akkor, amikor valaki vallási okból öl, vagy amikor más pénzének megszerzése céljából ?
Ki kérem magamnak a feltételezést, a szaporításról. Veled ellentétben, én még egy cigányt sem szaporítottam.
Egyébként pedig ez a migránsozás létező problémából indul ki, de annak kormányzati harsogása, mint azt már oly sokan megállapították még Fideszes potentátok is, egy politikai eszköz. Ezzel a technikával érik el, hogy nem figyel a nép arra disznó munkára ami 2010 óta történik Magyarországon.
Pálinkás Pál
@Sziszifusz: És szerinted sírna valaki ha valami csoda folytánb a cigók visszavándorolnának őshazájukba???
Macskaszem
@Pálinkás Pál: Hacsak nem az őshazájuk :-))
tudode
Lehet ezt az ESETET így, is úgy is értékelni, de ez amolyan TÁRSADALMI PROBLÉMA, hasonló a KÖZBIZTONSÁG a mérhetetlen szegénység miatt az ORSZÁG NAGY SORSCSAPÁSAIHOZ azzal a különbséggel, hogy HIDEGHÁBORÚBAN élünk!
.
Nem csak a gyermekek, a FELNŐTTEK is lenyúlják, akit kiszemelnek. Az egyik szomszédomnak a BUSZ MEGÁLLÓBAN ért durva támadás! Le akarták a válltáskáját rántani róla, ő belekapaszkodott, és a beton legyalulta az arcát. Másik ismerősömet amikor nyitotta a bejárati kaput, kirabolták, eltört a vállcsontja, kórházba került, stb. stb.
.
Akkor, amikor a FEKETE VONATTAL utazva keresték a kenyerüket, mindenkinek volt TISZTESSÉGES munkája MÉG ESTE, éjjel is biztonságos volt hajlékon kívül tartózkodni!
Sziszifusz
@Pálinkás Pál: 10:27
Orbán Viktor Indiába ??... hát az tényleg csoda lenne.
maci0427
@Sziszifusz: Ez garantálható ! Míg a "magyar - Magyar" nők nem szülnek , vagy csak egy esetleg kettő gyereket , addig a cigány nők már gyerekkoruktól megkezdik és bármeddig tarthat és nem egy kettő, hanem mint a nyulak ! Ehhez nem lehet mást hozzáfűzni, úgy, hogy ne használnánk nem ide illő szavakat ! De ez értelmetlen gyerekcsinálás, aminek semmi köze a normális előre tervezett család tervezéshez ! És ennek a hatásait már látjuk és még jobban látni fogják azok akik majd megérik 10 - 20 - 30 év múlva ! Szomorú !
Peller Anikó
@Sziszifusz: Ezek a szaros cigók nem öltek pénzért. A cigók általában ritkán ölnek pénzért.

Az arab viszont azért van ideküldve, hogy öljön.

A szaporításban részed van, amint az államberendezkedés része vagy. A segélyezési rendszer szaporította fel a cigányságot, mivel semmit sem kellett tenniük csak gyereket csinálni és erre kapták a segílyt. Most is ez van bár a viktorék kicsit ügyeskednek vele.

Pontosan, a migráció nagyon fontos probléma és ezt lovagolja is a gecirigó rendesen, kampányol vele ezerrel és ez működik is természetesen.

Aki az arab migráció mellett kardoskodik azt eltapossák, jogosan.
Sziszifusz
@maci0427: 10:39
A "gyerekcsinálást" megtiltani nem lehet, ez tuti. Viszont, ha a mindenkori kormány elérné azt hogy a megszületett gyerekek tanuljanak, szakmát szerezzenek, sokat javulna a helyzet.
Tapasztalatom szerint, amelyik cigány ember szakmát, esetleg magasabb iskolai végzettséget szerez, életvitelében megváltozik. Az etnikum tagjainak aljával, nem vállal közösséget. Esetenként ha bőrszíne megengedi, még származását is megtagadja.
A primitív bűncselekmények legtöbbjét roma származású iskolázatlan tettesek követik el. A probléma megoldása: iskola, iskola, iskola !
LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Rohadt cigányok! Tele van velük az összes magyarországi börtön!
maci0427
@Sziszifusz: Sok mindenről lehetne itt beszélni ! Az alap az, hogy le kéne vetkőzni azt, hogy " ez a mi hagyományaink " , át kellene térni a többségi társadalom hagyományaira, annak teljes elfogadására ! Megengedhetetlen és elfogadhatatlan az a viselkedés, amit "hagyományból" megtesznek, hogy leszarják a környezetüket, a csendet, a tisztaságot, az utcákon való össze vissza parkolást, a beilleszkedést a környezetükbe, a szomszédokhoz és stb., stb. ! Érdekes módon segélyen élnek sokan, vasaznak, tehát gondolom ez a bejelentett munkájuk, hogy legyen tb., a lakókörnyezetük sokszor szégyen, de kocsi rengeteg van, a jó cucc, cigi, pia, és a rengeteg buli - dajdajozás - ajvékólás ami szintén sok kiadással jár ! És a temetőkben meglehet nézni egy temetést, hogy mennyit költöttek rá ! Vajon miből-hogyan ..., okés semmi közünk hozzá..., de akkor ??? Na szóval van gond rendesen, ezt főleg azok tudják akiknek már volt és vannak most is problémájuk velük ! nem vagyunk kevesen és még nem is értik meg azt, ha beszélünk velük,hogy miről is van szó ! De lehetne erről órákat - napokat írni, igaz nem "évszázadokat", mi értjük, hogy mi a gond velük, de ők nem ! Persze tisztelet a kivételnek, csak az a baj ugye , hogy a "tisztelet kivételekre" sem hallgatnak, sőt...! Így marad minden, sőt a helyzet fokozódik Pelikán Uram szindróma van !
bencemacska
@maci0427: ma, 09:43
Nem kell a migráncsokkal számolni, míg az ilyen "rejtett tartalék" bőven kap utánpótlást Erdélyből és Kárpátaljáról magyar útlevéllel ellátva!
Pálinkás Pál
@Sziszifusz: Mehetne ő is,népével együtt!!!
CsipkeRózsa
A legigazabb és az egyetlen változást eredményező hozzászólás : Sziszifusz 10:56
Pálinkás Pál
@Sziszifusz: Nem lehet??? Viccelsz...Kíváncsi lennék ha törvénybe iktatnák hogy csak 23 gyerek után jár pótlék...akkor is zsinórban potyogtatnák-e a pujákat??!
Peller Anikó
@CsipkeRózsa: a hozzászólás nem eredményez semmit, csak álmodozol. Eddig lehetett tanulni a cigóknak is, de nem szeretnek (általánosban) tanulni, mert otthon nem azt látják.

A mai iskolarendszer meg leépülőben van, szeretvetisztelt kormányzatunk azt szeretné ha csak hittant tanítanának az egyetemen, mint az araboknál.. A választóbolgár minél hülyébb anál jobb.

Tiszteletem a beilleszkedni igyekvő, dolgozó cigány származású polgároknak akik nem Magyarország kirablásában tüsténkednek, nem a társadalom javát akarják hanem azt szolgálják.

De itt nem is őróluk beszélünk.
Aki Én
@Shikari a buta propagandista: Nem, hozzád hasonló, túltanult magyar értelmiség.
kulabombaafityiszre
@Shikari: Nem is mondtam ilyet.
Azt mondtam,mondom,hogy a te fajtád,román cigány.
Üdv:tudod én Demke.
bence
@Pálinkás Pál: ! A migrik ezektől csak tanulhatnának !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.