Totális káoszba látszik fulladni az étel-é s italautomaták július elejei kötelező online bekötése a NAV-hoz. Az előírás már előre megtizedelte a gépeket, nagyon sok meg akkor ment tönkre, amikor bekötötték a NAV-hoz. Az üzemeltetők veszteségekről és áremelésről beszélnek, az egyelőre balul elsült átállás nyertesei viszont már túl vannak a nagy kaszáláson.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Elképesztően aljas ez a hatalom!
Már szinte minden nap találkozhatunk hasonló hírekkel, amik arról szólnak, hogy a szaktudás, a hozzáértés sehol nincs a lojalitás és a párthűség mellett. A kizárólag érdekvezérelt kontárok, mekkmesterek mintha mind a kormány köré gyülekeznének, és ők azok, akik különböző embercsoportok, vállalkozói csoportok mérhetetlen megkárosítása, sokszor kisemmizése, ellehetetlenítése által hihetetlen profitot szereznek valódi, értékes és értékteremtő munka nélkül.

A sokak, a kreatívok, a lelkesen dolgozók tartják el a naplopó semmirekellő milliárdos keveseket, akik kifosztják, kirabolják az őket eltartókat. Ez ma Magyarország. Lehet szeretni.

Lehet?
Clavigo
"M-ország az öt legélhetőbb ország egyike kíván lenni az EU-ban "...by Varga Miska. Ennyit tudtok,,vazzze. Szarrá válik,,amihez hozzá értek.
CsipkeRózsa
Van még terület, amit nem akarnak maguk alá gyűrni.
menekült
@CsipkeRózsa: Ezt az állításodat cáfolom. Nincs!
papa.49
Kivégezték a piacot, felkészült a fütyiszes szarzsák átvenni az országos piacot, az eddigi üzemeltetők, meg a jó nép, meg le van szarva !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.