Mint korábban megírtuk, egy 61 éves férfi halálra késelt egy családsegítő szolgálatnál dolgozó nőt Inárcson.

Háromgyermekes édesanya az inárcsi gyilkosság áldozata
Fotó: Rendőrség

A Blikk információja szerint a férfi berontott az épületbe, tombolt, azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik. 

A magából kikelt támadó a késsel rárontott a helyiségben tartózkodó ügyintéző nőre, akit a késével nyakon szúrt. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét

A Blikk újabb információk birtokába jutott, a lap úgy tudja, a borzalmas gyilkosság áldozata egy háromgyermekes édesanya.

Ami az elkövető indítékát illeti, a lap arról ír, hogy a férfinak pénzügyi problémái voltak, és el akarták árverezni az otthonát. Három nagyobb gyermeke mellett van egy súlyos beteg kislánya. A férfit az boríthatta ki, hogy vele együtt a beteg gyermek is az utcára kerülhet.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
"Ami az elkövető indítékát illeti, a lap arról ír, hogy a férfinak pénzügyi problémái voltak, és el akarták árverezni az otthonát. Három nagyobb gyermeke mellett van egy súlyos beteg kislánya. A férfit az boríthatta ki, hogy vele együtt a beteg gyermek is az utcára kerülhet."
A rendszer hibája az elesettek, reménytelenek segítésének hiánya!!! A nem létező szociális háló, az egészségügy, a devizahitelesek és még hosszú a sor!!!
A gyilkosság persze nem megoldás rá!!
Szörnyű, ami történt!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr frédikántor
Még jó, hogy a nyuggeres rendőrök nem tarthatnak fegyvert... ha jól tudom. Viszont bicskája az volt az öregnek. Vajon kik cipelnek magukkal kést???
emerencia
@dr frédikántor: "Öregnek"??? 61 évesen még rengeteg ember dolgozik (az exrendőrök is nyugdíj mellett) az elsődleges munkapiacon ugyanolyan munkafeltételek és elvárások közepette mint az életük teljében lévő fiatalok és nincs menekvés: 65 éves koráig töretlenül ugyanezt kell csinálniuk akár bírják, akár nem. Pártjaink és kormányunk kegyetlen döntése értelmében nincs menekvés csak egy kivételezett rétegnek. Ez nem Oroszország, ahol egy egész társadalom megmozdult az idősek kényszerdolgoztatása ellen.
justhpeter
@emerencia: Akár igazad is lehet, de elvenni másik ember életét nem lehet megoldás a problémára, ráadásul ezzel mindkét családot is a legmélyebbre taszította. Amit tett az menthetetlen, még ha bekattant is.
emerencia
Szörnyű ami történt. Az orbániai illiberális, újabban un. "kereszténydemokrata" érában a rossz sors túl sok embert ér el azon milliók közül akik nem tartoznak a rendszer haszonélvezőinek táborába. Sokak számára lehetetlenség előre gondolkozva helyes döntéseket hozni az életük fontos dolgairól. (pl. akik bizonytalan devizakölcsön felvétele helyett maradtak a kicsiny, régi lepusztult lakásukban és a Questorban gyűjtötték a pénzüket öreg napjaikra, szintén pórul jártak. Az állami felügyelet kötelességszegése miatt ugyanis bűnözők rabolták el a megtakarításukat.)

Különösen sajnálatos, hogy azok életébe is begyűrűzik a veszély akiknek még van valamilyen elfogadható egzisztenciájuk. (Pl. az ügyintéző hölgy.) Sajnos az életét visszaadni már nem lehet. Részvétem a hozzátartozóknak.

Az elkövetőt pedig nem menti fel a gyilkosság vádja alól az sem, hogy ebben az életkorban már aligha van annyi idő a hátralévő életéből, hogy egy ilyen törés ( otthonvesztés, családszéthullás) következményeit helyre tudja hozni.

Félő, hogy egyre több önhiba ill. önhibán kívül ellehetetlenült idősb ember fog unortodox megoldást találni élete problémáira elkeseredésében. A "sikeres" haszonélvezőknek pedig ideje lenne már felismerni, hogy ez a jelenség túl sok ártatlan ember életét, sorsát keseríti meg.
emerencia
@justhpeter: Persze, hogy nem. A fizikai agresszió, a gyilkolás nem megoldás semmire.
Csizmás Kond
újból kezdődik a süketek párbeszéde...a pártunk és kormányunk, a nem hagyunk senkit az út szélén...
Jozefina
"Ami az elkövető indítékát illeti, a lap arról ír, hogy a férfinak pénzügyi problémái voltak, és el akarták árverezni az otthonát. Három nagyobb gyermeke mellett van egy súlyos beteg kislánya. A férfit az boríthatta ki, hogy vele együtt a beteg gyermek is az utcára kerülhet."
A rendszer hibája az elesettek, reménytelenek segítésének hiánya!!! A nem létező szociális háló, az egészségügy, a devizahitelesek és még hosszú a sor!!!
A gyilkosság persze nem megoldás rá!!
Szörnyű, ami történt!!!
maci0427
A családsegítő szolgálatnál dolgozó nő egy kis láncszem a gépezetben ! Ő csak a mindenkori kormány, törvény és jogszabályok előírásait tartja be az intézkedéseivel ! Akkor most szúrjanak nyakon minden önkormányzatnak, hivatalban dolgozó nőt , férfit , bárkit mert a munkáját végezte ??? Vagy szúrjon nyakon mindenki mindenkit aki neki nem szimpatikus és nem tettszik ??? Ne baxa már meg ! Menjenek a Parlamentbe vagy az elé és tüntessenek ! Senki nem adja vissza ennek a szerencsétlen ügyintéző nőnek az életét már ! Ez nem megoldás ami történt és még véletlenül se találják majd ki azt, hogy a gyilkos beszámíthatatlan volt ! Rohadjon meg a fegyházban ! Vagy már a hivatalok elé és a dolgozó szobákba is Kommandósokat kell betelepíteni, hogy megvédjék a dolgozókat ??? Nem elég a sok büdös bekábítózott szipós bepiált őrjöngő idegbeteg "beszámíthatatlan" embernek nem nevezhető zombik ?!
maci0427
@justhpeter: Pontosan igazad van ! Gyilkos volt !
Equilibrium
@emerencia: Nagyon nagy baj az, ha valaki a nyugdíja mellett dolgozhat. Elveszi a munkavállalás lehetőségét a fiataloktól. Aztán csodálkoznak, hogy M.ország a nyuggerek országa lesz...
Katalina62
@Equilibrium: az a nagy baj hogy dolgoznia kell a nyugdíja mellett, hogy élni tudjon!
emerencia
@Equilibrium: @Katalina62: Mindkettőtöknek igaza van.
Cicamama55
@Jozefina: Maximálisan egyetértek veled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.