Szeretné, ha megtudná a világ, hogy milyen ember volt az anyukája.

Közös képpel és megható üzenettel búcsúzik édesanyjától az Inárcson meggyilkolt asszony lánya

Mint megírtuk, brutális gyilkosság történt szerdán Inárcson. Egy 61 éves volt rendőr a helyi családsegítő hivatalban nyakon szúrt egy ott dolgozó háromgyermekes családanyát, aki belehalt sérüléseibe.

Az áldozat egyik gyermeke, Ramóna Facebookon búcsúzik édesanyjától, aki egyedül nevelte fel hármójukat, és erején felül dolgozott értük.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Fogalmam sincs miért és miért pont Ő? Lehet,hogy rossz helyen,rossz időben pont Ő volt ott. Talán egyszer megtudjuk,de nem tudok olyan indokot ami miatt egy embert meg kell gyilkolni,aki a munkáját végzi. Én is mérges vagyok sok mindenre ami az országban történik,de nem a törvények végrehajtóit kell megölni,hanem a törvények kitalálóit kell börtönbe juttatni. Őszinte részvétem a 3 gyereknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@Borsodi: Igaz, amit írsz és kiegészíteném azzal, hogy a gyűlöletkeltés módszerével tartja fenn hatalmát. Amíg egymással háborúznak az emberek, addig nem a gazemberségeikre figyelnek.
levarosbukta
@cikicakk55: Azt olvastam a facebookon egy kommentben hogy már előbb is ott járt a hivatalban és ezt a nőt kereste, tehát tudatosan készült a dologra. Remélem soha nem jön ki a börtönből.
Foxley
L. J. te meg az öszinteség magadat kéne sajnálni
cikicakk55
@levarosbukta: Ezt nem tudtam. Amennyiben tényleg így volt akkor meg főleg életfogytiglant neki,mert ez előre kitervelt gyilkosság volt. Nem hírtelen felindulásból cselekedett. Az a szerencsétlen nő csak aunkáját végezte. Nem ő találja ki mikor milyen döntést kell hozni. Gondolom ez a férfi a családját is ilyen erőszakosan tartotta terrorban,ezért is került az ügye ehhez a csoporthoz. Bízom benne,hogy nem mentik fel azzal,hogy beteg,nem beszámítható. A sitten a kemény fiúk majd megtanítják neki milyen rettegésben élni. A három gyereknek ez nem vigasz,de legalább több embert már nem fog félelemben tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.