Beismerő vallomást tett a rendőrségen az a 61 éves férfi, aki több késszúrással megölte a családsegítőként dolgozó 44 éves háromgyermekes édesanyát.

Beismerő vallomást tett a férfi, aki megkéselte a háromgyerekes családsegítőt

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A négygyermekes családapa, Cs. Atilla a gyilkosság után leült az épület elé és megvárta a rendőröket.

További részletek a 24.hu cikkében!

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Meg se kellett volna tennie, pláne ha ,,volt rendőr,, aki az emberek, a törvény védelmére esküdött fel, én semmi mentőkörülményt nem látok a részére !!!
Vagy talán a obsitjával az esküjét is letette ???
Horizont
A rohadék...remélem a börtönben rohad meg.
Aki szántszándékkal elveszi vétlen embertársa életét az nem érdemel könyörületet.
Emberi életre alkalmatlan.
papa.49
@Horizont: Most anélkül, hogy mentegetném a pacákot, olvastad a megjelent hírt az előzményekről, a bankok felé egyetlen kérdésem lenne hogyan tudott ekkora adósságot felhalmozni ???59 milliót !!!
A cselekedetét ELÍTÉLEM, nem ez a megoldás amit tett, hiszen még rosszabb helyzetbe hozta a családját, közben tönkretett egy másik az ügyben teljesen ártatlan családot is, ilyenre normális ember nem vetemedik az biztos !!!
Horizont
@papa.49: Hát ez az jól mondod, normális ember tudja, hogy nem az ügyintéző tehet a kialakult helyzetről. Annyira döbbenetes ez, hogy még egyik nap a családja körében boldog másnap meg halott egy ilyen barom miatt.
Látod a horvátok meg merték lépni csak nálunk van ez az áldatlan helyzet. Miután másodfokon elvesztettem az első fokon megnyert peremet, egy bíró megsúgta az ügyvédnek, hogy ki van adva, hogy zárják már rövidre a pereket és nem nyerhet ügyfél csak a bank. Rohadjanak meg.
papa.49
@Horizont: Egy idézet a 2010 évből Orbántól ,,megrendszabályozzuk a bankokat,, hát mit mondjak SIKERÜLT NEKIK !!!
papa.49
@Horizont: Ezt mondhatnám úgyis a saját hiteleikért eladták a bankoknak az ország nagy részét, ennél aljasabb már nem igen lehet egy kormány !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok