Felbátorodhatott Lázár János a Fidesz kétharmadán Józsefvárosban. Bár eddig azt hangsúlyozta az exminiszter, hogy békében kell Hódmezővásárhelyen dolgozni és a helyi fideszes képviselőket is erre kérte, most a helyi rádióban mégis az időközi választást is lehetséges forgatókönyvként említette.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ritka egy tetű a lézeres az biztos !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Lázár helyi háborúja véget nem érő??!! Miért kell szemétkednie, ahelyett hogy normálisan dolgozna az ott élők érdekében!!!?? De nem ezt teszi!!
advocat
Miért is? Kiesett, most már jól jönne egy polgármesterség? Többet hoz, mint egy utolsó sorban ülő képviselőség.
papa.49
Ritka egy tetű a lézeres az biztos !!!
RonaGyuri
megígérte: azon munkálkodik- értsd rombolgat - hogy új választást kelljen kiírni!
Eladott Ország
Mondja Lázár úr, nem cigány maga? Csak azért kérdezem, mert gyanús nekem az arcbőrének a színe. Kirí a magyar főváros szép, ezeréves hagyományú fehéremberei közül. Nem is beszélve az Országház épületéről, a kimondottan fehérfajúak számára alkotandó törvények megszentelt templomáról. Visszatetsző az ön bőrszíne egy ilyen környezetben, amit kimondottan európai fehéremberek laktak eddig, Európában született, a keresztény hagyományok alapján nevelkedett kultúrnépek. Mondja Lázár úr, nem érzi úgy, hogy máshol volna a helye? Nem érzi magát kényelmetlenül ennyi fehérbőrű ember között? Szép öltönyt és vasalt inget húzni bárki tud, jó autót vezetni is, ezektől maga, Lázár úr még nem lesz úriember. Újvágású sem. Az úriemberség ugyanis más fogalom, mint amit maga, Lázár úr felfogni volna képes. Úriember például nem lop. Sem nagy, sem kis tételben, én már a maga látványos rablásait szemlélve is pontosan tudtam, hogy reménytelen eset, de ez a bőrszínnel való előállása így is meglepett. Azt hittem, Lázár úr, hogy maga egy jobb sorsra érdemes cigány.
coub.com/view/14hmfn
tudode
Mit tehet Lázár PÁRTKATONAKÉNT, ha nem akar FÖLDÖNFUTÓVÁ válni!
.
Egy PÁRTKATONA története, akit nem BUKTATTAK felfelé, KINYITJA a SZÁJÁT és elkezd beszélni, többek között a FIDESZ SZÉKHÁZ megvédéséről, ha JÖN A PARANCS, stb.
.
Érdemes megtekinteni, milyen módon működik a MAGÁNHADSEREG:
.
Közzététel: 2018. márc. 27.
------ RIASZTÁS - Kubatov embere kitálal
www.youtube.com/watch?v=Gj3kd3HTCn8&t=431s
.
Lázár, és a többiek PARANCS SZÓRA mentegetik a menthetetlen, miközben az ORSZÁG FETRENG EBBEN A MOCSOKBAN!
.
Lázárnak az a LEGNAGYOBB BŰNE, hogy átlátja azt, hogy az ÚJKORI KALÓZOK mit tesznek az országgal KIÍRTVA mindenféle a JOGÁLLAMBAN nélkülözhetetlen ellenőrző szervezetet
.
www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE
.
KINEK KELL EZ A RABLÓ VILÁG???
.
Aki teheti menekül ebből az ÉLHETETLEN ORSZÁGBÓL
.
www.youtube.com/watch?v=ZBXdw6m0RpM
human
Igyekszem követni a Hódmezővásárhelyi eseményeket. Elég szorgos polgármestert kaptak. Minden héten a facebookon élőben jelentkezik be és 1 órában elmondja a hét történéseit a város életéből, milyen döntést miért hoztak meg és természetesen az országos poltikáról is elmondja a véleményét. Közben élőben válaszol a kommentelők kérdéseire. Ezen kívül van hogy a város főterén tart lakossági fórumot. A meghirdetett városszépítő akciókra még Budapestről is utaztak le emberek.

Szóval szerencsés a város, de sajnos a hatalom mindent megtesz, hogy eltávolítsa. Kezdődött az egész azzal, hogy a város valós adósságállományát a fideszes vezetés eltitkolta. A lázárhoz hű hivatalnokok tömegesen hagyták ott a városházát ami egy időre jelentősen megnehezítette az új polgármester dolgát. És most új taktikával jött elő a fideszes képviselő testület. Egy költségvetésmódosítást terjesztettek be, ami jelentős költségekkel fog járni a városnak. Ugyanakkor kiderült, hogy a fideszes költségvetés ezer sebből vérzik. Azok a bevételek amikkel fedezetként számoltak évek óta nem voltak beszedhetők és most sem valószínű. Ehhez jött még az, hogy a minisztérium 1 milliárd forintot követel az új városvezetésen hibás, szabálytalan pályázati elszámolások miatt. És még ehhez jött, hogy valamiért a kórház pont most gondolta úgy, hogy az eddig neki megfelelő szolgáltatásokra már nem tart igényt az önkormányzattól és az eddig fizetett milliókat most visszaköveteli. És még voltak páran akik valamiért pont most érzik úgy hosszú évek után, hogy behajtják a városon a követeléseiket.

Tehát a város fideszes többségű testülete egy elég nagy városfejlesztés akar úgy megvalósítani, hogy az ahhoz szükséges fedezet nem biztosítható. Ez egy sakk-matt helyzet. Ha a polgármester úgy dönt leállítja a beruházást, hogy ne adósítsa el a város, akkor a fidesz majd azzal kampányol, hogy rosszak az utak és a járdák. Ha pedig mégis végig viszi, akkor pedig eladósítja a várost és lehet rá mutogatni, hogy mennyire rossz polgármester.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.