Egy négy évvel ezelőtti útfelújítás során az egyik sáv egyszerűen megszűnt Szigetszentmiklós egyik utcáján, járda lett belőle.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ekkora balfaszság láttán nem is csodálom, hogy nem reagáltak !!!
RonaGyuri
csak mondom mikor Dávidka a BKK élén volt több fővárosi úton készítetett hasonlóakat, direkt forgalom-lassítás céllal! =))
verőce21
(Annyira ez a ma történt eset is jön ide, mint egy négy év előtti útfelújítás.)
A Kassák Múzeumban a véres Tanácsköztársaságot mentegető, történelemhamisító tárlatot rendeztek a magyar állam finanszírozásával!
A Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) főigazgatója kiakadt az íráson, visszautasította állításainkat – mindezt úgy, hogy semmit sem cáfolt.
Sőt megtudtunk egy fontos információt, ami a témánkba vág. Mint írja, a Nemzeti Kulturális Alap illetékes kuratóriuma is támogatta a tárlatot.
Lenin és a Tanácsköztársaság nosztalgiájában igazából semmi meglepő nincs, főleg ha kiseprünk némi szemetet például a képzőművészeti világ szőnyege alól. A vörös csillag és a hozzá kapcsolódó különböző önkényuralmi motívumok művészeti feldolgozása sokaknak megdobogtatja a szívét, és bizony nem keveset adnának azért, hogy ilyen munkák díszíthessék a szobájuk falait.
verőce21
Egyébként a mai kerékpárutak több helyen festékből készülnek. Úgy, hogy az úttesten felfestenek egy sávot, hogy ezt a kerékpárosok használhatják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.