A Fidesz szerint a "Soros-hálózat" célja, hogy Magyarországot térdre kényszerítse, kormányát elmozdítsa a helyéről, ezért határozott fellépésre van szükség ellene.

Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója vasárnap, Siófokon tartott sajtótájékoztatóján e lépések közé a nyilvánosságot, a törvényalkotást és a nemzetközi szintéren való küzdelmet.

A Fidesz megint a "Soros-hálózattól" retteg

Fotó: YouTube

A "Soros-hálózat" semmilyen eszköztől nem riad vissza céljai elérése érdekében, néhány hónappal ezelőtt derült ki: egyik szervezete magyarok tízezreinek munkahelyét veszélyeztette lobbitevékenységével Berlinben – közölte.

Felidézte, a Jerusalem Post című izraeli lap oknyomozó riportban, bizonyítékként hangfelvételt is felhasználva írta meg, Dénes Balázs, egy európai "Soros-hálózat" vezetője azért lobbizott, hogy német cégek ne hozzanak létre magyarországi munkahelyeket, vagy már meglévőket megszüntessenek.

Ez felháborító és nemzetbiztonsági veszélyeket is magában rejtő tevékenység, amely ellen fel kell lépni – mondta Hidvéghi Balázs, aki felhívta a figyelmet arra, ilyen nemcsak egyszer történt, és "erre készülnek a jelenben, a jövőben is".

"Mi meg kell, hogy védjük Magyarországot, erről a magyarok világosan döntöttek, s nem fogunk engedni a bevándorlási vitában a Soros-hálózat nyomásának" – fogalmazott a kommunikációs igazgató.

Index: a kormány közelében kell keresni a megbízót

Az Index még csütörtökön foglalkozott bővebben a témával, cikkükben arra világítottak rá, hogy nagy eséllyel a magyar kormány közeléből kellett érkeznie a megbízásnak egy izraeli magán-hírszerző céghez. A cég ügynökei több ál-találkozót is megszerveztek magyar szervezetekkel és vezetőkkel, ezekről hangfelvételeket készítettek. 

Csakhogy az egyik civil szervezet vezetője már az első találkozás előtt jelentette az egészet a magyar elhárításnak, így a magyar titkosszolgálatnak is tudomása volt az ügyről.

A kormányzat berkeiben kell keresni a Black Cube megbízóit

Lényegében elismerte az izraeli Black Cube magán-hírszerző cég, hogy az ő emberei "dolgoztak rá" civil szervezetekre. A cég egyik embere az izreali Yedioth Ahronoth nevű lapnak már nem tagadta, hogy ők voltak a végrehajtók, pusztán azt cáfolta, hogy politikai megrendelésre dolgoztak volna.

(MTI, Index)

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Ilyen hülyéket valamikkor a cirkuszban mutogatták.
Később kezelték zárt osztályon ,most meg itt kószálnak közöttünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Eladott Ország: Liberális= bűnöző
tulipan
Még mindig, vagy mér megint ennyire naivsk lennének, hogy bedölnek enek az utonálló zsiványnak???
áht,tps://privatbankar.hu/makro/orban-izraelben-megvan-miert-kell-a-magyar-kormanyfo-netanjahunak-320137
Shikari
@tulipan: Útonálló és náci, nem utonálló és naci! Miért kínlódsz az írással, ha nem megy?
tulipan
@Shikari: Te vízfejű, hazaruló, narancsnyik-náci, szaros nyelvű, bérenc vándorcigány!
Shikari
@tulipan: Nem hazaaruló, hanem hazaáruló! Ha leszoknál a vakarózásról, még egész jó majom is lehetnél! :-)))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.