Nemrég még a Balaton Soundon csapatta Gabo, most azonban nyaralni ment kedvesével és ha már Horvátországban vannak, megmutatták a rajongóknak nyári szettjüket.

Pumped Gabo megmutatta gyönyörű barátnőjét

Fotó: Pumped Gabo / Facebook

Luna, VV Soma exe, jelenleg Gabo párja és gyönyörűbb, mint valaha. Kiruccantak Horvátországba és ezt megosztották követőikkel.

Csumi

@ pumped_gabo által megosztott bejegyzés,

Luna áttetsző fürdőruhában pancsolt, egy Hello Kittys úszódeszkával, de nagy valószínűséggel a figyelmet ellopta a bikini felsője.

(Blikk.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Na végre egy értelmes hír. Hogy húzza a farkára a riporter ezt a ki a tököm ezt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Azon kívül, hogy fél köbmétert kiszorít a földi légkörből a jelenléte nem igen van más erénye. Ez jelenleg elég egy magyar celebséghez.
csipetke
Arról szívesen olvasnék,ha ez a sötétlajos diplomát szerez,vagy becsületes munkával pénzt keres.
Szeparepa2
Akármekkora IQ-huszár, agyhalott, retardált barom ez a gyerek, elvitathatatlan hogy gyönyörű teste van, amiért keményen dolgozik... ha más nem is, legalább ez tiszteletre méltó benne... kérdés meddig fogja bírni. 20 évesen nem kunszt annyira (bár sokan akkor sem bírják, nem is annyira testileg, hanem pszichésen, hiszen rá kell venni magunkat 20 évesen, hogy heti 2-3-szor lemenjünk 1-2 órára legalább és intenzíven edzzünk ugyebár)... Én 44 éves koromig bírtam, addig én is úgymond "kigyúrt" voltam (nyilván persze nem olyan szinten voltam már mint 20 évvel előtte, ami kb pont ugyanez volt, annyi különbséggel, hogy nem vagyok sajnos ilyen jó magas, hanem zömökebb, de erről már nem tehetek, és azért úgy sem néztem ki rosszul...), aztán egyre kevésbé bírtam lelkileg is, jöttek a sors pofonok, a depi, a pia, aztán pedig egy napon, jött a magas vérnyomás, magas koleszterin, egyre többször lettem rosszul edzés után-közben... ami addig fajult hogy már egy fekvőtámaszt nem bírtam megcsinálni, hogy ne forogjon a világ velem... ekkor be kellett lássam, hogy kiöregedtem, abba kell hagyni ezt... Lehet folytatni persze élet végéig is a sportot, de egy kor után ill egy egészségi állapotban teljesen újra kell az egészet gondolni. Hát most épp itt tartok, hogy gondolkodom, 20 kilóval a valagamon (és az bizony nem súlyzó)... Meglátjuk Gabó 45 éves korában milyen lesz... van addig még negyed százada és jó esélyei, mert közben a tudomány is sokat fog fejlődni. Én akkor már vén tata leszek (bár már most is majdnem...)
Eriksson
Szóval megmutatta. Mint más a hörcsögét.
Mekkora arc! :@
volvós
@wagabund: hát egy 2 perces orálissal nem büszkélkednék...pumpaköcsög !!
De közben a Bélára gondolt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.