Több szakorvosi rendelőben gyakorlat, hogy az orvos meghatározza, hogy a nyugdíjas korú betegek  - életveszély híján - mikor mehetnek vizsgálatra. Ilyen van? "Tisztelt betegeink! Szerda délutánonként a nyugdíjas és táppénzen lévő betegeinket kizárólag közvetlen életveszély esetén látjuk el! Megértésüket köszönjük.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anima
Ez nem igaz.
Én is sokáig nem értettem, hova rohannak a nyugdíjasok, de aztán egyszer csak bevillant.
Idős korban gyorsabban telik az idő (de tényleg), és bármikor meghalhatnak, úgyhogy rohannak, hogy a legtöbbet hozzák ki a a hátralévőből.
emerencia
A patikában aláírtam a receptet, kifizettem az árát majd a patikus közölte: tessék visszajönni holnap. Akkor holnapra vegyek ki szabadságot? Azt hittem nyugdíjas tetszik lenni, válaszolta. Visszakértem a pénzemet és átmentem a közeli másik patikába, ahol tartanak készleten az ismert gyógyszerből. Felháborított ez az eljárás. Ha idős nyugdíjas volnék, akkor minden további nélkül le lehetne nyúlni a pénzemet a nem létező áruért? Milyen kereskedő az ilyen?
Peller Anikó
@emerencia: drága gyógyszereket nem tartanak. Lassan forog, rájuk romlik, benne áll a pénz.

Kisebb patikában van raktáron egy két dobozzal, de ha azt valaki elviszi akkor kész, hoznak holnapra.
1magyar
Na menjenek már a pichába ezek a házi orvosok! Nem mindegy nekik kit látnak el és mikor???
Hülyék. ARró nem beszélve, hogy hogyan ítélik meg ők ott, hogy veszélyben van-e a beteg?
Elment régebben egy ismerős tornatanár rosszullétre panaszkodva az ügyeletre, mondták neki menjen haza és pihenje ki magát. Másnapra meg is halt. Na egy tökös hozzátartozója becsukathaná az ilyen orvost.
emerencia
@Peller Anikó: Olcsó gyógyszer és nem is kicsi patika. Elfogadom, hogy elfogyott de akkor mondja meg egyenesen előre és ne vegye el a pénzemet a nem létező áruért.
Peller Anikó
@m73: igazad van, hulljon férgese. De tényleg ilyen sokan lennének?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.