Öt választás, öt Fidesz-győzelem Budapesten és megyei jogú városokban, mindenhol 60 százalék feletti kormánypárti győzelemmel és alacsony részvétel mellett két hétvége alatt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán mindent megtesz annak érdekében, hogy ne legyen bátorsága senkinek kiállni ellene és az ellenzék, meg semmit sem tesz annak érdekében hogy kiálljanak mellettük! =))
tudode
Lehet, ha "csak" Rogger More folyna a csapból "is", talán szívesebben vennének részt a KÖZÖS ÜGYEINKBEN, de mit lát a halandó ÉRTELMESEBB rétege, egy MAGAMUTOGATÓ, saját magának ELLENTMONDÓ politikai kalandort!
.
Annak következtében, hogy a LEGFŐBB CELEB azokban a témákban is meg merészel szólalni, már 30 éve, divatból kiment OLVASGATÁSÁVAL!
.
Mert akinek NINCS ÁTLÁTÁSA arra, amelyet felvállalt, legalább legyen egy ERDŐNYI fa áldozataként, JEGYZETE a hátizsákjában!
.
Pálinkás Pál
És ezen mit csodálkoztok??? Milyen ellenzék???Csupa orbánseggnyaló megalkuvó féreg!!!Elérkezett a magyar politika arra a szintre hogy jóérzésű ember el sem megy szavazni ezekre a politikusoknak csúfolt varangyokra!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.