A békéscsabai kórházban hunyt el egy 30 éves férfi, akit másfél héttel korábban súlyosan megsérült egy rendőri intézkedés során, a kórházban pedig újra kellett éleszteni és mesterséges kómában tartották. A rendőrök szerint a férfi acetonba áztatott dohánytól került önkívületi állapotba és aközben sérült meg.

A 24.hu cikke szerint a hétvégén a békéscsabai kórházban elhunyt a 30 éves Makula István, akit másfél héttel korábban Békésen egy rendőri intézkedés folyamán súlyosan megsérült, majd újra kellett éleszteni és mesterséges kómában tartották. 

Meghalt a férfi, aki súlyosan megsérült egy rendőri intézkedés folyamán

Fotó: pixabay.com CCO

A férfi családja szerint a rendőrök verték meg intézkedés közben, a rendőrség szerint a férfi önkívületben őrjöngött, miután acetonba áztatott cigarettát szívott és eközben sérült meg. A család feljelentés tett az intézkedő rendőrökkel szemben az ügyészségen.

Egyelőre mind a rendőrség, mind pedig a család a hivatalos boncolás eredményére vár. 

A 24.hu megkeresésére a Központi Nyomozó Főügyészség a következőt válaszolta:

a Központi Nyomozó Főügyészség Szegedi Regionális Osztálya hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntette miatt folytat nyomozást. A sértett férfi a kórházban később elhunyt. A nyomozás során igazságügyi orvosszakértő kirendelésére került sor. Az ügyben gyanúsítotti kihallgatás nem történt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Az acetonba áztatott cigaretta hogyhogy nem gyulladt meg?...
maci0427
Egy rendőri intézkedésnél nem illik ellenállni, nem illik a rendőrt sértegetni, fenyegetni, megtámadni, mert nyilván ezt nem csak a törvény tiltja, hanem nem is hagyják magukat ! Ha meg próbálkoznak vessenek magukra ! Az USA. ban még le is lövik ! Egy bekábítózott őrjöngő , vagy agyonrészegedett fazont állítsa meg akkor a családja vagy a haverjai ha meg hagyták, hogy ilyen életet éljen ! Ha meg nem tudják, akkor jöhet a hatóság , de ne reklamáljanak ! Nem normálisak ! És van olyan hely és vannak olyanok ahová igen, kommandót kell kiküldeni, mert nagy az ellenállás, mert több száz éve nem tudtak beilleszkedni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.