A csomagok még mindig a magyar repülőtéren voltak magyar idő szerint hétfő kora este. Az egyikben menyasszonyi ruha van, egy pár szerdán tartaná az esküvőjét a Kanári-szigeteken.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na és? Vegyenek egy fürdőgatyát és kész.
Süt a nap, az óceán vize meleg. Divatbemutatóra mentek a prolik vagy nyaralni?
karma1
@namihami: Azert fecskeben eskudni picit snassz meg a Kanarin is,...:o))))
Sajnos, a pilotat nem fogjak valagbarugni, mert nagyon keves van beloluk...:o((
namihami
@karma1: Semmivel nem snasszabb, mint amikor a "" proli"" kénytelen a madárszigeten házasodni. A Járda-szigetek sokkal közelebb vannak és a csomag is végig a mancsában lehet.
Nehogy már sajnálni kelljen azt a szerencsétlent, akinek ott kell nősülni. És meggyőződésem, hogy akinek erre telik, annak a csomag se hiánya se akadály a nászhoz. De, kérlek, ne forszírozd, mert a végén még a szivem szakad meg érettük.
karma1
@namihami: Dehogy forszirozom, tutira nem egy drehas a Ganz-Mavagbol akar arrafele "igen"-t rebegni, szoval egy percig sem sajnalom oket, csupan altalaban mondom, hogy a rynairnel kevesebb mocsok talalhato...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.