A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki ellen három elfogatóparancs volt kiadva kábítószer-kereskedelem bűntett miatt.

A Margit körúton teperték le a földre a háromszoros elfogatóparanccsal keresett drogkereskedőt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve 2018. július 16-án 6 óra 40 perckor Budapest II. kerületében, a Margit körúton elfogta a 49 éves budapesti K. Ferencet, aki ellen három elfogatóparancs volt érvényben kábítószer-kereskedelem bűntett miatt.

A nyomozók a férfit előállították a II. kerületi Rendőrkapitányságra, majd átvitték a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol megkezdte jogerős büntetésének letöltését.

(police.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@simmering73: inkább a farpofájára ügyeljen ? ha a füredöbe puhán leesik a szappan ?
vadsanca
Talán jobb lenne ha gyilkolna? Ö is meg akar élni. Az átlagbér nem azt jelenti, hogy mindenkinek annyi van. De mi a helyzet a vevőkkel? Előszór azokra kéne lecsapni! Amikor már nem lesz vásárló erő, akkor a kereskedés is megszűnik. Ezzel az erővel mást is lehetne bűncselekményként kezelni. Pl. a dohány-termékek-, ill. az alkohol árusítását is.De az egészségesnek mondott élelmiszer kategóriában is találhatnánk ezt- azt.
Lepényleső
Nem dicsekednék vele,hogy egy bűnöző elfogásához másfél év szükséges. Bár az is igaz,
hogy állítólag az ártatlanokat elviszik egy órán belül.
Szeparepa2
Köszi a bizonyítékot! Ez így önmagában csak a videó - amit jobb ha lementenek a barátai szerettei (mert én nem fogom és hamarosan észbe kapnak és eltüntetik az idióta gestapókák) - TÖKÉLETES ÉS VITATHATATLAN BIZONYÍTÉK, az extrém rendőri túlkapásra ezügyben (de le is vezethető ebből, hogy jellemzően ezt csinálják). Abszolút indokolatlan erőszak alkalmazás, emberi mivolt meggyalázása. Egy drogdíler nem veszélyes bűnöző, nem mászkál fegyverrel (mondjuk jó idióta hogy nem tudta a 3 kőrözést, mert ha tudja, nyilván nem grasszál zöld gatyóban a nagykörúton), nem támad, nem áll ellent, tehát semmi nem indokolja földre vinni, pláne nem a nyakára térdelni, a fejét erőből lenyomogatni, vadul betuszkolni az autóba stb. A dilettáns seggfej zsaruk, túl sok USA akciófilmet láttak, azzal van az agyuk kibélelve és nem képesek felfogni, hogy ad egy, e filmek nem a valóságot mutatják, ad kettő és ez a fontosabb, AZOKBAN GYILKOSOKAT, ERŐSZAKOS BŰNÖZŐKET TARTÓZTATNAK LE ÍGY! Nem pedig "ártalmatlan" (de nyilván nem ártatlan) drogdílereket, de mégha veszélyesnek volt emberünk minősítve, akkor sem alkalmazhat ilyen letartóztatást egy zsaru jogosan, HA NEM ÁLL ELLENT a fickó... (illetve bizonyos államokban valóban megengedett sajnos, saját belátásból, preventíve ilyen módon tartóztatni le, nem veszélyes terheltet, de az az USA és egy téves embertelen szabály). Itt tehát több ponton történt jogsértés, főleg a terhelt személyiségi illetve emberi méltósági alapjogai, továbbá hatósági rendtartás szabályait is több ponton sértették, totálisan szakszerűtlen inkompetens akció volt. Még cikibb, hogy civil ruhás nyomozók voltak, tehát maga az akció sem felelt, meg egy különösen veszélyes illető elfogásához, amit véghez vittek. Mert ha még TEK-esek vagy kommandós zsaruk, akció-gyakorlóban komoly fegyverzettel teperték volna le üldözés után, még hagyján; hiszen maga a menekülés mint olyan ugyebár már ellenállás, ilyenkor már alkalmazható erőszak.
Szeparepa2
Namost miután a fejére térdelt az idióta nyomozó, arcát a koszos földre nyomva, hasrafektetve megbilincselték, utána felültették még mindig a fejét tuszkolgatva erőből és megmotozták a földön ülve... Mégis megbilincselt kézzel mit vett volna elő vajon és honnan idióták? Ez tehát alsó hangon lesz neki egy 5-10 milliós kártérítés, ha lesz esze rá hogy pereljen... Gratulálok, hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán éljen a náci rendőrállam...!
Equus1
a papokkal mi a helyzet? Pszichedelikus kábszerrel töltik meg a népek fejét 1.700 éve...
Anyagi haszonszerzés reményében túlvilági boldogulást ígérnek, amiről 1700 év tanúsága szerint egy szó sem igaz. Teszik mindezt szervezetszerűen, folyamatosan... Erdő péter főkappant mikor látom már így a földön?
Vajon mi az ártalmasabb a társadaomra? A milliárdkba kerülő csalók vagy 30 gr, az egészségre ártalmatlan kannabisz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél