A kormány változatlan intenzitással támogatja a magyar családokat, és jövőre minden eddiginél több pénzt fordít rájuk – mondta az emberi erőforrások minisztere kedden Budapesten.

Kásler: a kormány változatlan intenzitással támogatja a magyar családokat

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a Tovább erősödhetnek a magyar családok 2019-ben címmel tartott sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériuma sajtótermében 2018. július 17-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Kásler Miklós közölte:

2019-ben mintegy 2000 milliárd forint jut családtámogatásra, ez a duplája a 2010-es összegnek.

Ez is azt bizonyítja, hogy 2010 óta családközpontú a kormányzás.

Ahhoz ugyanis, hogy a magyar nemzet megőrizhesse a tradícióit, a kultúráját és fennmaradhasson, gyerekeknek kell születniük, akik az európai és a magyar értékrendnek megfelelően nőnek fel, és nem a külföldről, akár a migráció során idekerülő embereknek kell fenntartaniuk a közösségeket

- mondta a miniszter.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
Igen, támogatják, főleg a saját és a holdudvarhoz tartozó családokat, mivel ők nyernek minden eu-s támogatást is. Esetleg nem kellett volna professzor úr támogatni az otthonápolást?! Az is egy "remek" családi program ám! Igaz, hogy a nagy "támogatás" közben szemet hunynak a családok utcára kerülése felett is. Talán bérlakásokat is létesitetthetnének a krízishelyzetbe került családoknak, gyerekeknek, kedvező feltételekkel! Micsoda buli lenne kedves professzor- miniszter úr!
cikicakk55
nem is tudtam,hogy a kilakoltatás is a családi támogatások része. Hány ezer család is vár kilakoltatásra? Őket hol éri utol a támogatás,ha nem lesz lakcímük,és nem lesz bankkártyájuk? Töretlen intenzitással csak a korrupciót, a csalást,lopást és a holdudvar családját támogatják. Rohadék egy társaság. remélem a halál legalább nem lesz korrupt és megszenvedik az utolsó hónapokat az életükben. Szerencsére a Fidesz 70%-ban már a halálhoz közeli korban van. bízom benne,hogy legalább ott nem fog számítani,hogy mennyi a pénzük. A fájdalmat és a haláltusát egyetlen magánklinika sem tudja kivédeni. Részük legyen benne.
namihami
@wagabund: És nem egyszerű vászonkötésben, hanem a családtámogatás növelése célából bőrkötésben. Gót berűkkel és szines iniciálékkal.
wagabund
@namihami: ...hmmm...érteni vélem az igen finoman cizellált szavaid...bele is borzongtam..
wagabund
..."2019-ben mintegy 2000 milliárd forint jut családtámogatásra,"...

ez nagyon szép...és addig? most még 2018 delelője van...
simmering73
Ebbe a változatlan intenzitásba fognak belerokkanni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.