A Fidesz-frakció szerint szánalmas, hogy a szocialisták saját kudarcuk, alkalmatlanságuk és bukásaik miatt évek óta mindig csak másra mutogatnak.

A kormánypárt így reagált az MTI-nek küldött közleményében arra, hogy Molnár Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján arról beszélt: pártja szerint nem az ország, hanem a Fidesz-KDNP pártérdekét szolgálja a választási törvények kedden elfogadott módosítása.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Hűűha,valami nagyon nagy GÁZ lehet, ha a narancsnyikok, megint elővették a LEGGFŐBB FEGYVERT!!
Nessy
Miért? Nem magára szabta végképp a fidesz? Hiszen levélben már nem csak a holt lelkek, de a szomszédasszony macskája is szavazhat. Aztán ha arra jár Teknőc Ernő, azzal el is küldheti a borítékot!
A voks turizmust is meglehet jobban szervezni, kapnak annyi milliárdot, hogy belefér a gyorsabb, precízebb lebonyolítás.Mikrobusz helyett lehet turistabuszt is bérelni!
kisrigó
Miért az a régi vicc jut eszembe, hogy mi az abszolút szemtelenség? " valaki az ablakod alá sz...rik, és bekopog papírért! Látva az országgyűlésben pl. a vigyorgó tarajost és rezsi elvtársat, hát kinyílik a bicska a zsebemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.