A nemrég az LMP-ből kilépett országgyűlési képviselő szerint a kormánypropaganda maga a klasszikus korrupció.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő és Kassai Dániel LMP-s önkormányzati képviselő mai sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a Nemzeti Választási Irodánál népszavazást kezdeményeztek a gátlástalan kormánypropaganda tiltásáért.

Népszavazást indít Hadházy a gátlástalan kormánypropaganda tiltásáért

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A "hülyeség gátló" kérdések közül kettő a fizetett kormányzati hirdetések teljes tiltását írná elő kettő pedig nagyon szigorúan meghatározná, hogy milyen esetben lehet költeni erre a célra.

A kormánypropagandára költött milliárdok nem csak az agymosást célozzák, hanem ebből a pénzből tartják el a kormány emberei által megvásárolt sajtót is.

A kormánypropaganda maga a klasszikus korrupció: felesleges dolgot vásárol az állam feleslegesen drágán a kormányhoz szemtelenül közeli emberektől.

(MTI-Országos Sajtószolgálat)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Igen, a sajtó az, mely az ellenforradalomnak s a nagy bűnökre felkészüléseknek leggyűlöletesebb és kezünkből legalaposabban kicsavarandó. De nemrégen néhai Henri Rochefort III. Napóleon idejében Lanterne címmel csinált újságot, s ha százszor elkobozták, a francia népnek ezer cikknél többet jelentett, hogy lámpavas is van még a világon, s arra feldühödt rabszolgák mákvirágokat tűzhetnek. Polgárságunk zöme korrupt s különben is gyenge: a sajtó bakóinak szörnyű szándékát csak az intellektuelek s a munkásság érzik szinte testi fájdalomként. Valóban, siessenek a sajtótörvényükkel a bűnös szándékok kiküldött pribékjei, hadd verődjék össze az a nagy tábor, mely a félig néma sajtó egy messzi szavából megérti, hogy van világosság, lámpa és lámpavas.
Szabadgondolat 1913. december
Ady Endre
Nincs új a nap alatt sajnos...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Mondja a bán;álmodj nagyot,s Hadházy ráharapott!
Jozefina
Ez egy érdekes cikk, "A távozó szlovák nagykövet szerint az orosz modell működik Magyarországon, Orbán dönt kiből lehet oligarcha és kiből nem"
444.hu/2018/07/17/a-tavozo-szlovak-nagykovet-szerint-az-orosz-modell-mukodik-magyarorszagon-orban-dont-kibol-lehet-oligarcha-es-kibol-nem
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Benned az a különleges,hogy a fotelból föl bírsz ugrani mindenre...
Pálinkás Pál
@human: Csak én nem látom azt a kalapácsütést...csak a felesleges szájtépést!
Igazad van,, a falat ütésekkel kell ledönteni,nem "ráolvasással"!
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Hát ebben nincs igazad...április óta nem érdekel a dolog,csak szemlélem az eseményeket és véleményt nyilvánítok!Ez az ország megérdemli a sorsát...ahol a lakósság közel egyharmada hatalmon tudja tartani a korcsot,mert a többség ahhoz is hülye hogy összefogjon,legalább addig amig eltakarítják az útból..az menthetetlen!
human
@Pálinkás Pál: Tudod mi a motor működésének a titka. Az időzítés. A megfelelő keveréknek a megfelelő sűrűsége mellett a megfelelő időpontban kell a szikrának jönnie, hogy a leghatékonyabb munkát végezze a motor. Ha a szikra túl korán vagy túl későn jön, akkor sehova nem fog mozdulni az autó. Vagy csak vánszorog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.