A Sajtóklub utolsó perceiben mondta el véleményét Esterházy Péterről Bencsik András, aki egy adással korábban bevallotta, homofób. Most meg azt, nem érti az irodalmat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez a bencsik legalább akkor szar csótány, mint a bajer.
RonaGyuri
ennyit az annyira féltett Orbánikus kultúráról! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy aktuális átírat

Karinthy után szabadon

Volt valami Esterházy,
Nem lehet ezt bírni,
Nem olvastam, ’sz nem is tudok
Olvasni, csak írni.
Nessy
Tudja Bencsik et. majd az utókor eldönti, hogy kire fognak tovább emlékezni! Szerintem Eszterházy fog nyerni!
Szégyellem, de fogalmam sincs ki Döbrentei Kornél.
Az Orbán kormány és az Aranycsapat között azért van egy hangyafülnyi különbség! Az Aranycsapatot évtizedekig a világ sok szegletében felsorolták, ismerték, amit nehezen hiszek el a jelenlegi kormánytagokról.
Eladott Ország
Mert igaz, hogy ismétlés a tudás anyja. De mi a helyzet például a hülyék anyjával, aki állandóan várandós állapotban van? Bencsik András, hivatásos köpönyegforgató például nem tudhatja, mert ő egy teljesen normális ember, aki azt viszont pontosan tudja, hogy mások meg nem annyira normálisak, mint ő. A senki által nem olvasott Demokrata főszerkesztője az Echo TV stúdiójában rendszeresen megfordul és az elvtársaival összekacsintva tesznek úgy, mint egy elnyomott kisebbség felkent képviselői. Mondjuk, abban teljesen igazuk van, hogy a kormány és hívei meglehetős kisebbségben vannak e hazában, ám azért mégiscsak nyolcadik éve kormányoznak és a hatalomból óbégatják, hogy mennyire rossz nekik, mert állandóan támad a gaz. Mikor melyik. Ezek és ilyenek vagytok ti, kivénhedt, keresztény-nemzetinek újjászületett MSZMP-sek, a mindenkori rendszereket széles nyelvcsapásokkal kiszolgáló nímandok. Akik, ahelyett, hogy meghúznátok magatokat és örülnétek, hogy vígan szívhatjátok az ország vérét az elvtelen seggnyalásért cserébe, köpköditek azokat, akik nem menetelnek veletek, csak egyszerűen élni szeretnének. Békében, nyugalomban, jólétben. Bencsik András, te szégyene az emberi evolúciónak! Rossz hír, hogy a te létezésed az ország nyakán taposó velejéig rohadt rendszer működésének tükre. Ami nem a ti szátok íze szerint történik, az hivatalból hazaárulás. Aki nem veletek van, az hazaáruló. A normalitást nélkülöző szavaidhoz már csak annyit fűznék hozzá: nem lesz ez mindig így. Ennek a hazaárulózó pusztításnak vége lesz egyszer. Jó, ha tudod, Bencsik!
simmering73
Ez a bencsik legalább akkor szar csótány, mint a bajer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.