Van érzéke a Ryanairnek a problémák kezeléséhez: miután több magyar poggyászát is otthagyták Budapesten, majd csak a felét szállították a Kanári-szigetekre, a felháborodott utasok egyike elképesztő üzenetet kapott a társaságtól.

Mint ismert, a Ryanair fapados légitársaság magyar utasai vasárnap azzal szembesültek a Kanári-szigeteken, hogy a társaság Budapesten hagyta a poggyászaikat. 

Nem vitte el a magyarok csomagjait a Ryanair a Kanári-szigetekre, aztán még egy üzenetet is küldött

Henri Vidal Káin (1896) című szobrának egy részlete a párizsi Tuileriák kertjéből

Fotó: wikipedia CC BY 2.0/Flickr/Alex E. Proimos

Akkor ígéretet kaptak, hogy kedden utánuk repítik az elmaradt bőröndöket, ám kiderült, csak a felét sikerült a társaságnak elhoznia. 

A Blikk cikke szerint a társaság azzal hitegette a magyar utasokat – köztük kisgyerekes családokat, valamint egy menyasszonyt is, aki ott a szigeteken tervezte kimondani a boldogító igent –, hogy szerdán talán már a maradék csomag is megérkezik Las Palmasra. 

Az egyik utas a keddi fiaskó után azonban egy olyan reklámüzenetet kapott a társaságtól, ami ebben a helyzetben már több mint kínos.

Nem kell mindent bezsúfolnia (...), adjon fel több csomagot és vigyen mindent magával otthonról.

Volt egy másik jótanács még az üzenetben:

Ne legyen stresszes a csomagolás. Legyen biztos benne, hogy elegendő bőröndje van és legyen gondmentes az utazás Gran Canaria városába.

Igazán jól sikerült a reklámkampány.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Pofátlanság teteje. Mi van akkor, ha az egyik utasnak a gyógyszerei maradtak itthon?
verőce21
Ilyen "fapados" járatokkal nem szabad sohasem odafelé utazni. Lehet, hogy akkorra érkezik meg a csomag, mire letelik a szabadság. Előfordulhat, hogy már nem lesz aki átvegye. Hazafelé már ráér, még ki is szállítják a csomagot házhoz.
Sok egyéb hátránya is van a fapados járatoknak, de erre most nem térek ki. :)
verőce21
Ezeket a fapados járatokat valójában azoknak találták ki, aki egy vállravetett hátitáskával el tud utazni. Olcsóságnak ára van.
Eladott Ország
Aki tegnap a Ryanair járatával repült Budapestről a Kanári-szigetekre (nem én voltam), az nyugodjon meg, a csomagjai köszönik, jól vannak, leghamarabb szerdán megkapja őket. Vagy nem. Csak az nem hibázik, aki dolgozik, márpedig a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren sem kolbászból van a kerítés. Van úgy, hogy a futószalag hibásodik meg, vagy a pilótának nincs kedve megvárni, ameddig a kiszolgáló személyzet befut a bőröndökkel. Előfordul. Nyugi, ami késik, az később lesz. Ugye milyen jó, hogy nekem idén se fussa a Kanári-szigetekre?
Hiába keresi magát degeszre a Ryanair az utasok poggyászköltségein, újabb emelésre készülnek. Azt mondják azért, mert sokan nem tudják lemérni otthon a csomagjaikat.
www.nlcafe.hu/szabadido/20180524/ryanair-poggyasz-meret-aremeles/
Qqberci
Még a Concorde-időkben volt a vicc: "Reggeli Londonban, ebéd New Yorkban, csomagok Tokioban"...
glorianna
Nem gömbölyű a történet, miszerint "a pilóta nem akart tovább várni". Aki látott már repteret (legalább fényképen), az tudja, hogy felszállási engedély nélkül nem mehet sehová a legtürelmetlenebb pilóta sem. Márpedig a torony még a kigurulási engedélyt sem adja meg addig, míg a földi kiszolgálók ÉS a kapitány nem jelenti, hogy minden kész. Alighanem nagyobb gubanc lehetett :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.