Egy férfi azzal fenyegetőzött, hogy egy Örs vezér téri bevásárlóközpontban bombát fog robbantani.

Két órán belül elfogták a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy bombát fog robbantani az Örs vezér téri Árkád bevásárlóközpontban. A 27 éves budapesti C. Sándor május 25-én 11 óra 30 perckor hívta fel a rendőrséget.

Kétszer fenyegetőzött az Árkád felrobbantásával

A kőbányai nyomozók lezárták az ügy vizsgálatát, és most derült ki, hogy a férfi kétszer is telefonált.

Az üzletközpont kiürítését követően a rendőrség tűzszerészei ugyanis átvizsgálták az épületet, de ezt nem tartotta elég látványosnak. Újra felhívta a rendőrséget, hogy nyomatékosítsa fenyegetését. C. Sándort az üzletház közelében elfogták. Az épületben robbanóanyagot, vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak.

A közveszéllyel fenyegetés miatt folytatott nyomozás iratait a kőbányai rendőrök átadtát az illetékes ügyészségnek.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Rohadjon meg majd a börtönben ! 30 -év fegyház neki !
Szeparepa2
Az ilyen idiótát nem börtönbe kell csukni hanem zárosztályra... Aki ennyire amatőr, hogy bombás blöffel fenyeget, ami kb életfogyt szintű bűn, és semmi óvintézkedést nem tesz, 2 óra alatt elfogható, az elmebeteg nyilvánvalóan. Meg kell nyugodni semmivel nem lesz jobb neki bezárva a dilis társai közé és az emberség ezt követeli meg. Egy ilyen hülyét a börtönben szétvernek szétbasznak szétaláznak, nyilván megvédeni magát nem tudja a nehézfiúk ellen; és aki pedig ezt jónak látja, az maga sem különb, közéjük való gonosz patkány. A zárt elmegyógyintézet ráadásul két dolgot is kínál, egyrészt a gyógyulás lehetőségét, a közveszélyesség megszűnését viszont ennek elengedhetetlen célját is, tehát ha nem gyógyítható, akkor lényegében tényleges életfogytig elzárást kap, amit lehet hogy inkább ő maga is szívesen elcserélne egy életfogytig börtönnel, mivel ilyen esetben az azt jelenti, hogy 10-15 év után már szabadon lesz... Míg a diliházban, haláláig ott tartják, ha nem gyógyul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. May 24., 20:46
Életműdíjat kapott Dunai Antal
Itthon - 2019. May 24., 14:39
22 milliót sikkasztott egy bankvezető Ácson