"Na, képviselő kollégàk, a haza az utolsó, a fizetésed minden? Megemeltétek a saját fizetéseteket?" -kezdi sorait Gyurcsány Ferenc a Facebook oldalán, miután minden parlamenti párt igennel szavazott a fizetésemelésre, a DK kivételével.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bár a politikusok sem veszik jó néven, ha valaki bírálni meri őket, gondoljunk csak Kósára, Semjénre, Kövérre vagy épp Rogánra. Mindannyian menekülnek a közérdeklődésre számot tartó kérdések elől, noha kötelességük lenne válaszolni. Orbán Viktor azért nem nyilatkozik mert féknyúz, Kósa Lajos pedig azért, mert ő szerinte már mindent elmondott. Így megy ez tehát idehaza. A politikus azért van, hogy közpénzen azt csináljon amit csak akar, miközben nem köteles elszámolni semmivel. Ez ám az aranyélet, kérem szépen. Mindeközben a magyarországi fizetések között óriási szakadék tátong: a pénzügyi szektorban 263 ezer forintos nettó kereseti különbség van az ország egyes területei között, de az egészségügyben is 110 ezer forint. Jó, persze, nem lehet mindenkinek 993 ezer forintos megtakarítása, de azért várom, hogy megmagyarázza valaki, miért jó, hogy szanaszét szakadt az ország, az egyik fele meg csúszik lefele megállíthatatlanul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Shikari: 18.-án 9.00..

te akkora barom vagy, hogy vásárban kellene mutogatni ...hatalmas bevétel lenne, ahogy rázod a ketrec rácsát...

te csak jártatod a pofádat, amúgy fingod nincs, hogy mi is történik itt ebben a kis hazában...

nem ártana, ha pusztán tapasztalatgyűjtés céljából elmennél egy olyan tüntetésre, ahol oszlatnak...méghozzá rendesen...ahogy illik...
tulipan
@Shikari: MESÉLJ! Mit kapzál parancsba Te narancsos seggnyaló???
tulipan
Shikari: Azt, hogy dugjak én Te a seggedbe esernyőt és nyissam ki, miután a pofád úgyis tele van! :)
Veleda
Na persze, a kétharmados többséggel azt szavaztatnak meg, amit akarnak, hiszen erre ment ki a játék. A pórnépet meg lehet vásárolni egy 10 ezres Bözsivel, a romlott krémest már százezrekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.