A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal leváltott vezetője sejtette, hogy meneszteni fogja a miniszterelnök. Először adott interjút Pálinkás József azóta, hogy június 30-i hatállyal felmentették a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal éléről. Az akadémikus az ATV kedd esti, Egyenes Beszéd című műsorában beszélt leváltása körülményeiről, az interjúból többek között kiderült, hogy

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Látjtok? Igy múlik el a világ dicsősége!!! :)
namihami
Megérdemli. Mégis, mire számított, számíthatott.
Tapasztalhatta, hogy miként bánik a megunt csrlédekkel a VOLT Gazdája. Meglepődött?
A mór megtette...
Eladott Ország
Soha nem fogjuk megtudni, hogy név szerint kik azok a szakemberek, akik szerint hasznosabb a feltétlen kormányzati seggnyalás, bólogatás és egyetértés, mint a tudományos aktivitás és a szakmaiság. Szórakoztató lenne, ha nem volna sírnivaló, hogy miközben ők maguk is tisztában vannak vele: a magyar tudományos elit tekintélyes része Orbán-ellenes (mi más lehetne a pörköltben tocsogó focialista kereszténység közmunka alakú országában?), a tudományról is csak vörösben, narancsban, balliberális, illiberális, jobb- és baloldali, hazafi, hazaáruló terminusokban képesek gondolkodni. Ezek a középkategóriás felszopómunkások hiszik és vallják és el is mondják, le is írják, hogy a tudomány nem egyetemes, hogy van a hazafias, magyar tudomány, és van egy ezzel szemben álló Orbán-ellenes, nemzetközi tudomány (és közvélemény). Aki tehát tudományos szakemberként, akadémikusként nem ért egyet Soros boszorkányüldözésével, az azért teszi, mert Orbán-ellenes.
Ez a történet sem Pálinkásról szól, hanem a hatalom természetrajzáról, és arról, hogy a fülkeforradalom szűnni nem akaró mámora felzabál mindent maga körül. Ez nem csak a jobboldali értelmiségre igaz, hanem az egész országra. Van aki önként megy, van akit fröcsögve elüldöznek. Maradnak a Patyi Andrások meg az Ókovács Szilveszterek megalázkodni, meghunyászkodni a felcsúti trágyaszag előtt. És maradnak a jól fizetett segédmunkások, akik az örök áldozat szerepéből védik a mundér rég eljátszott becsületét. És jönnek a Káslerek, a valamihez is értő szakemberek helyett a tudományos-fantasztikus összeesküvés-elméletek hívei, szakpolitikusok helyett az alufólia sisak alá szorult agyú tenyérjósok és bigott félenalfabéták, az intellektus helyett a primitív csordaszellem. Ez ennyi.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/orban2-2.jpg
tulipan
Hja, ha a tudós ember nem látta a Dagadék sunyui pofáját???
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.