Brüsszel már megint Sorost védi, és nem először próbál nyomást gyakorolni Magyarországra a Soros-hálózat érdekében – kommentálta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerdán újságíróknak azt a hírt, hogy kötelezettségszegési eljárás indulhat Magyarország ellen a "Stop Soros" törvénycsomag miatt.

Halász János elmondta: a hírek szerint ezúttal a "Stop Soros" és a migránsok betelepítését megtiltó alkotmánymódosítás miatt várható, hogy kötelezettségszegési eljárást indítanak Magyarország ellen.

Brüsszel már megint Sorost védi, Brüsszel nem először próbál nyomást gyakorolni hazánkra a Soros-hálózat érdekében. Ez is jelzi, hogy a brüsszeli testület erősen a Soros-hálózat befolyása alatt áll és annak migránspárti politikáját védi

- értékelt a szóvivő.

Hangsúlyozta:

a "Stop Soros" törvénycsomag büntethetővé tette az illegális migráció szervezését és finanszírozását, az alaptörvény-módosítás pedig megtiltotta a migránsok betelepítését.

Hozzátette: ezek eltörlése nyilvánvalóan csak azoknak áll érdekében, akik az illegális migrációt szervezik és finanszírozzák és be akarják telepíteni a migránsokat, vagyis a Soros-hálózatnak és a vele szövetséges brüsszeli politikusoknak, ők ugyanis még mindig azon dolgoznak, hogy politikai és pénzügyi spekulációkból migránsokkal árasszák el Európát.

Mi kitartunk amellett, hogy nem leszünk bevándorlóország, és nem tudjuk elfogadni, ha valaki nyíltan, a magyar és az uniós törvények kijátszására buzdítja a migránsokat

- fogalmazott.

Kijelentette: a "Stop Sorosra" és az alkotmánymódosításra szükség van, ezért készen állnak ezzel kapcsolatban bármilyen vitára.

Forrás: MTI

Fotó: YouTube/Fidesz

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ezek a retardált barmok olyanok mint az egyszeri orvos a ricinussal! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ezek a retardált barmok olyanok mint az egyszeri orvos a ricinussal! =))
simmering73
Be kéne már varrni a mocskos pofátokat.
nezelodo
A dakoták keményen dolgoznak azon, hogy az öreget naggyá tegyék! Miért nem Orbánt akarják naggyá tenni? Vagy guggoljon mellé a Soros, és akkor esetleg nagyobb lesz...
Ez a Halász meg nem azonos a Hofi kicsi Halász szocialista brigádos haverjával? Mert ugyanolyan hülyeségeket beszél...
advocat
Azért Soros nagyo fontos ember lehet. Ha már az unió is védi. Félnek tőle, vagy miért? Indok? És ebből Sorosnak mi a haszna. Lévén üzletember csak megkérdezem? Úgy konkrétan. Vagy csak nyomja a hülyeséget, és a 48 %-os kétharmad meg vevő rá?
tudode
Önök, ti, maguk pedig NEM JÁRNAK be SE a plenáris ülésekre, sem a JÓL FIZETETT bizottságokba, a LÓVÉT felveszi/felveszitek a nagy semmiért, illetve a LEJÁRT LEMEZEKÉRT, és a HÁZICUS, és az ORBÁNICUS megfizeti JÓL a nagy semmit a "kisemberek" ADÓ befizetéseiből!
.
Különben PÉNTEKEN fogadja el a NER siserehada a SOROS TERVET, amely valójában "SS" terv, mivel mindent elfogadtatnak, amit a GAZDI kénye, FÉLŐS, RESZKETŐ kedvének megfelel. MINTHA NEM LENNE HOLNAP!
Grafix69
Hogy ezt a degenerált Halászt nem tudná valaki elásni a prérin.
papa.49
Pumpáshalász csókoltatnak Debrecenből, és üzenik NE LEGYÉL ENNYIRE HÜLYE, vagy IGYÁL KEVESEBBET !!!
kulabombaafityiszre
Szlovák nagykövet:A sorosozós kampányról is kérdezték, mire Kácer úgy válaszolt: "ha valaki azt hiszi, hogy egy 90 éves nagypapának – még ha gazdag is – bármilyen ördögi terve van a világ leigázására, az inkább pszichiátriai látlelet, mint sem valami, aminek köze lenne a valósághoz".
mariaberta
Halász nagyon okos ember lehet, ha nincs más mondani valója mint Sorost b-ni!
Jozefina
@Grafix69: természetkárosítás esete forogna fenn!!??
Jozefina
A távozó szlovák nagykövet is azt mondta, hogy kamu a Sorosozás magyarországon!!
444.hu/2018/07/17/a-tavozo-szlovak-na...
kereső
Lépjünk már ki a szentségit innen IS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.