Jövőre 135 milliárd forintot fordítanak az összesen 3500 milliárdos Modern városok programra, és megkezdődik a Modern falvak program végrehajtása is – jelentette be a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Orbán Balázs azt mondta:

a falvak fejlesztésének fő célja a jobb életminőség és a kiszámíthatóbb jövő.

Megjegyezte, a lakosság több mint negyede falvakban él. Az alapkoncepciót széles társadalmi párbeszédet követően készítik majd el ez év végéig, és ennek megfelelően kezdik végrehajtani "a vidék legnagyobb fejlesztési programját".

Az államtitkár hangsúlyozta:

azt akarják elérni, hogy nőjön a falvak népességmegtartó képessége, emelkedjen a falvakban a foglalkoztatás, javuljon a közlekedés, színvonalasabbá váljon az oktatás és az egészségügy, a kulturális és sportélet.

Jövőre elkészül Budapest és az agglomeráció tízéves fejlesztési terve is – közölte Orbán Balázs.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
bár már benneteket kezdenének végrehajtani. az ellopott pénzek visszaszerzése érdekében! =))
Clavigo
Az fasza lesz... Felszántás és sóval beszórás,,,,
Eladott Ország
Futás! A kormány meg akarja védeni a vidéket. Eleve jó lenne tudni, hogy miért mindig azok szívnak, akik szeretnének a két kezük munkájából megélni. Tisztelt Honfitársam! Így kezdődik a levél, ez a legújabb. A könnyem kicsordul, olyan szép ez. Honfitársam. Én te, te ő, mi mi, és így tovább. Te, ott a vonaton, a hátizsákkal… az egyszerű és egyszínű harcos, az egyívású. Kézhez a kéz és vállhoz a váll (de semmi buzulás!!!)… vagyunk egy új rend hű katonái, leszünk a győztes élcsapat! Csak az árnyalatmentes egyszínűség, csak arra vigyázzunk most nagyon! Az ezeregyszáz évesre. Egy út áll előttem, melyiken induljak? Ja… honfi… jut eszembe… azt kérném, legközelebb akkor küldj már nekem levelet, ha benne lesz pár dolog, amit a családtagokról, rokonokról, közelebbi/távoli barátokról, hitelezőkről, egyéb cinkos- és bűntársakról, meg a 993 ezer forintos spórkasszádról szeretnél feltáró jelleggel megosztani velem. Jó? A többi nem nagyon érdekel már, hadd legyek nyersen őszinte, mint honfitárs a honfitárssal…„A kormány 2018-2022 között elvégzi azt a munkát, amelynek eredményeképpen négy év múlva Magyarország jól fog kinézni.” Mi, hiszen tudod, veled-veletek mindig mindenben, de ebben a szokottnál is maximálisabban egyetértünk, Rettenthetetlen Hadúr: ha ugyanis Te és a teljes Fekete Sereg újabb négy évet kap, sajnos igazán jól fogunk kinézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.