A XXII. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

Az ismeretlen férfi 2018. július 2-án 4 óra körül a XXII. kerületben, a Bányalég utcán közlekedő autóbuszon egy alvó utas telefonját ellopta.

A férfi körülbelül 25 éves, 170 centiméter magas, vékony testalkatú és világosbarna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pulóvert és terepmintás nadrágot viselt.

Az elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ritka tudatlan nagy marha ez az enyveskezű! Nem elég, hogy nem tudja, kamera van a járaton, de arról sem hallott, hogy esetleg be lehet kapcsolva a nyomkövetés a telefon készüléken...
Amúgy elég jó portréfilm készült a tolvajról.
Pálinkás Pál
@nezelodo: Marházol mást,pedig te sem vagy okos...kb 5 másodperc alatt megoldom a telefonon hogy semmi nem látja!!!
nezelodo
@Pálinkás Pál: És gondolod, hogy ő is meg tudja oldani? Marházom? Talán életműdíjat kellene neki adni a tolvajlásért?
Pálinkás Pál
@nezelodo: És gondolod hogy ez őt érdekli?? Mit hiszel,meddig volt nála az a teló???
maci0427
Ezt szokták emlegetni mindig a cigány származású honfitársunk is, hogy - " lopnak - csalnak -
rabolnak gyilkolnak a magyarok is " ... ! Igen szó szerint ezt ! Csak a különbség az, hogy az ilyen magyar - magyarokat mi mélységesen elítéljük - megvetjük - kiközösítjük és a legkeményebb büntetést kívánjuk nekik !!! Na de azért van különbség,mégpedig az hogy a népességi arányok jelenleg még olyanok, hogy a többségi társadalomban ez elhalványul ! Jelenleg...! -- Amúgy meg ez a szép arcú daliás honfitársunk , / aki tuti nem cigány / nagyon sötét hülye emberke lehet , szégyellheti magát és büntessék is meg példásan ! Egy a sok - sok olyan közül, akiknek az értelmi képessége alatta van a tyúkjaimnak is ! -- De azért a kedves fiatal utas is jobban vigyázhatna a pénztárcájára, hogy ne essen le és ki sehová sem ! Állandóan azt halljuk és látjuk, hogy vigyázzunk az értékeinkre mindenhol ! A kísértés nagy volt, de a becsület többet ér !
nezelodo
@Pálinkás Pál: Nem hiszek semmit, bár sejtem, hogy hozzáértőhöz kerül először.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.