Az elnököt azért büntették, mert tárgyalt a visszalépésekről.

A 24.hu információi szerint az LMP etikai bizottsága Szél Bernadett társelnököt és Ungár Péter országgyűlési képviselőt három évre eltiltotta minden párttisztségtől, ennyi ideig kongresszusi küldöttek sem lehetnek.

Érti valaki, hogy mi történik az LMP-ben?

A döntéshozók azért büntették a két politikust, mert az április 8-i választás előtt – a grémium szerint a kongresszus és a politikai tanács döntésével szembemenve – tárgyalt a választókerületi visszalépésekről, azaz szervezte a koordinációt. Ungár ezen kívül a Ron Werber szerződése körüli anomáliák miatt is felel. Úgy tudjuk, az ugyancsak országgyűlési képviselő Schmuck Erzsébet megúszta kétéves eltiltással.

Az ítélet különlegessége, hogy bár Szélt három évre eltiltották a párttisztségektől, nem kell lemondania az elnöki posztról, azaz eltiltása ellenére viselhet párttisztséget.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Varga György

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A lömöpö egy semmirekellő ingyenélő mocskos fityfaszos csürhe!A cigus fecalicus seggén lógó szarcsimbókok!!Ideje volna ha oszlóba mennének!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."Érti valaki, hogy mi történik az LMP-ben?"...

igen...minden pontosan úgy működik, ahogy a semmittevésre ítélt, közpénzen valahogy élősködők ilyenkor tesznek...mivel esélyük sincs még csekélyke politikai jócselekedetre sem, ezért egymást marják(basztatják)... a nép meg csodálkozik, hogy ezek nemrég még a szavazócédulán szerepeltek?

mivé lenne a világ, ha felállnának, és azt mondanák, -na, ebből elég volt!...Orbánék bebetonozták magukat, tehát ezeknek esélyük sincs semmire, csak a közmunkára..az meg mekkora szégyen...brrrr...
dr. prédikátor
A lömöpö egy semmirekellő ingyenélő mocskos fityfaszos csürhe!A cigus fecalicus seggén lógó szarcsimbókok!!Ideje volna ha oszlóba mennének!!!
Gauntlet
Röviden: egy demokráciában természetes lenne, hogy egy párt megbünteti azt, aki eltér az alapvonaltól.
Ám itt államilag fel van duzzasztva a helyzet és azt sugallja:
Káosz van, jobb lenne ha feloszlanának.
És mivel mindenki összevissza nyilatkozik meg tárgyalgat, ezért tényleg:
KÁOSZ VAN, jobb lenne ha feloszlanának
Peller Anikó
@RonaGyuri: Gyurikám ne okozz csalódást. Az a gyurcsányozó, uszító stifferszélimádó gyengeelméjű barom cseppet sem hiányzik. Egyetlen jócselekedete, hogy eltűnt.
kereső
@wagabund: beteljesitette azt! amiért alakult- az orbáni ellenzék!/ és itt most a szavazókra gondolok/ megosztására.Most már akár-miután megkapták a végkielégitést-az újabb négy évet a parlamentben-schmukk.szél,ungár/ nem is értem,hogy vágó gábor miért is nincs ott?/-már nincs rájuk tovább szükség.Ugyanez a helyzet a jobbikkal-bár ők még erőlködnek,együtt szavazva a fidesszel- alaptörvény,képviselői fizetések.Az sincs magánál, aki ezek után IS! még úgy gondolja,hogy ezek "ellenzéki" pártok.
Eriksson
Éppen az előbb olvastam a 24.hu e témájú cikkét, gondoltam vita tárgyává teszem. De lám, már itt is van.
Mégis valahogy az eredeti jobb.
Jozefina
@Gauntlet: szép lassan felszívja őkat a fidesz!!!
sokanvagyunk
Ez most végképp hivatkozási pont lehet - bármit ígérhetnek, aláírhatnak, utólag büntetlenül érvényteleníteni lehet azt.
wagabund
@kereső: jól látod..ez van...mi meg hagyjuk, mint annyi mást..
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Itt van az ,csak valami más néven!!Hallgat mint szar a gazban,mert bebizonyosodott amit választások előtt állítottunk a szeretett pártjáról!!!
Yoda69
A fideSS tartja a kezeben az elempe porazat. Remelem Berni is eszmel vegre, es koveti Hadhazyt. Ertelmes emberek menekulnek innen.
papa.49
Ami most a lmp. ben történik azt úgy szoktam nevezni ,,egymás haján búcsúzkodás,, meg közben helyezkedés, hogy a ,,nagy testvér,, számítson még rá !!!
maci0427
Az történik ami más baloldali pártoknál ! A 2010. et képtelenek kiheverni !!! -- A dölyfös MSZP 2010-ben olyan választási törvénnyel vágott neki a parlamenti választásoknak, melyről azt hitte, hogy fölényes győzelmet hoz a számára , -- miközben a nyerőbb Bajnai helyett sokkal kevésbé szimpatikus miniszterelnök jelölttel vágott neki -- ezért aztán végül mégis a fidesz volt az, amely jól ,sőt túl jól tudta kamatoztatni a lehetőségeit és azóta is !
A lényeg , hogy nem csak a társadalom egy része volt megvezethető (a "primitív" elég erős szó erre) , hanem a demokrácia helyett a saját hatalmukat féltő MSZP. politikusok is ! Azóta sok kamupárt megalakult és az emberek azt sem tudják, hogy ki - kivel van , érthetetlenül és átgondolatlanul rajzolgatják az ikszet össze vissza, miközben a jelenlegi kormányt erősítik folyamatosan ! Vannak sokan akik ezt így látják és a sok xar közül a "keményebbet" választják ! Ilyen baloldal valóban nem kell mert káros és nem a kisemberek javát szolgálná ! Ez sem !!!
Sámannus
Én ráadásul az ungabungától is eltiltanám, csak házon kívül és belül se tiltanám.
Csak Német Szilárddal zárnám össze egy hétre, kosfej zabálásra.
36
Én az össz-ellenzéket nem értem már évek óta.
Hellcat
Oszalássátok fel magatokat...fidesz által kitartott báb ellenzék...
bencemacska
Érti ezt valaki egyáltalán?
Én még azt sem értem ki jelölte Szélt minielnöknek?
És egyáltalán mi a társelnökök feladata? A ruhatár feltöltés biztos beletartozik!?
Most akkor ki a társelnök?
Maradt SRB pozíciója is?
Ungár átviszi valamelyik másik pártba a pénzét?
Kérdés, kérdés hátán, válasz sehol!!!
papa.49
@bencemacska: Ki jelölte ki, kérded, hát a ,,háttérből,, irányító ügyvéd nem más !!!
Clavigo
Nem értem,,mi történik,,,de legalább leszarom. A másik...mijafasznak egy szarosnyelvű fitymasz-lömöpötagozatnak ,,,,,elnök ? Hát nem elég nektek Orbán elvtárs ?
bencemacska
@Clavigo: Mit, elnök?!
Kettő darab elnök!
Lehet,hogy az egyik ír, a másik meg olvas? Vagy csak simán egymást ellenőrzik???
bencemacska
nem elég erélyes a Kanász, szanaszét turkálnak a disznók a trágyadombon!
Schiffer illene megszólalnod: miért hoztad létre ezt a torzszülöttet, ha utána magára hagytad?!
Rockxy
Hát hogy ne érteném.
Lehet mocskos a politika.
wagabund
aki követi az LMP-s nyilatkozók megmondásait, az már semmin nem lepődik meg...

a legújabb, amitől sikítottam, hogy Sallai R. művészurat visszaveszik, Szél naccsasszon meg rápihen egy cseppet a sok izgalomra(és átgondolja a kapott fegyelmit)...

asszem megnyílt a politika új elmeosztálya...
babp1982
Na mondtam én, hogy fidSS csicska párt bernike meg simára nyalja s fidSS vslagát-:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.