Volt olyan óra, amikor Dani négy egyest kapott, máskor az egész osztály előtt gúnyolták ki. Kettesekkel volt tele az ellenőrzője, az érettségije mégis nagyon jól sikerült. Mióta átvette a földrajz szakos diplomáját, aggódó anyukák százai kérik a tanácsát: mihez kezdjenek sajátos nevelési igényű gyerekükkel? 

(Forrás: Abcúg)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Shikari: Példát tanulhatnál emberségből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@csipetke: Sötét és bosszúálló ez a szerencsétlen!
csipetke
@Shikari: Nálad valami rosszul van bekötve...Azért a helyedben megmutatnám magam egy pszichiáternek.Úgy tűnik,nagy szükséged van rá.Ezt mondta a pszichológus barátnőm is,aki látta at irományaidat...
Shikari
@csipetke: Kezeljétek egymást a barátnőddel.
Shikari
Ez egy sértett sérült lelkű ember aki most akar bosszút állni az egészségeseken mert nem támogatták a tanárai. Hány egészséges gyerek önbizalmát fogja ez tönkretenni pukkancs sértettsége miatt? Az biztos a tanítás közelébe sem szabad engedni.
csipetke
@Shikari: Nekem nincs szükségem kezelésre,szerencsére egészséges vagyok,testileg-lelkileg,de nálad óriási a baj.Újra csak azt javaslom,hogy FIGYELMESEN OLVASD EL A CIKKET! Hátha megvilágosodsz...Ne válaszolj,felesleges
Shikari
@csipetke: Ez a nyomorult sértett alak a szerencsétlenségéért mást hibáztat és az elégtételt dédelgeti. Ebben a testben nincs lélek és ebből nem tud kilépni. Szánalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.