A Demokratikus Koalíció szerint egyre több jel mutatja, hogy a tavaszi országgyűlési választás "nem volt tiszta".

Rónai Sándor, a párt szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján arra hivatkozott, hogy a sajtóban megjelent egy, a Fidesz 2010-es választási eredményváróján készült fénykép.

A képen látható két olyan férfi is, aki 2015-ben vezetőként került ahhoz a céghez, amelyik a jelenleg használt választási szoftvert üzemelteti.

A 444.hu cikke szerint egyikük máig az érintett zrt. vezérigazgatója, a másikuk pedig 2017-ig szolgáltatási igazgatóként dolgozott a társaságnál.

A szóvivő azt mondta, ezek után a DK egyre kevésbé tartja véletlennek, hogy az április 8-ai parlamenti választáson összeomlott a valasztas.hu oldal.

Úgy fogalmazott:

csak diktatúrákra és banánköztársaságokra jellemző, hogy a hatalmon lévő párt "belső emberei" felelősek a választást lebonyolító szoftverért.

A Fidesz a tűzzel játszik, ha nem tudja bebizonyítani, hogy nem csalta el a választást – összegezte véleményét Rónai Sándor.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ennyire IT analfabéták nem lehetnek az ellenzékben, hogy ez most tudatosult bennük?
Én már 2013-ban (még a 14-es választások előtt is biztosra ment a fityesz!) kongattam a vészharangot, mikor "államosították" az Idomsoftot, hogy ennél egyszerűbben nem lehet elcsalni a választásokat!

Informatikai céget vett az állam
index.hu/gazdasag/2013/03/01/megint_allamositottunk_regi_ismerorosoktol/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Sámannus: persze hogy nincs ellenzék...talán gyurcsányék még ...de őket sokan nem szeretik
Grafix69
Mé? Mikor mindenki tudja ,hogy hazudnak , még ők is és semmi nem történik. Akkor mé baj ha a tűzzel játszik? Szerintem meg jóvan minden úgy ahogyan van azt kész .
Sámannus
@Pálinkás Pál: Tévedés van ellenzék is csak nincs nyilvánossága. Amit az ellenzéki működésnek neveznek, az egyedül a közmédia lejárató kampánya direkt vagy indirekt, mindegy Ezt sem látja aki politikával kicsit is foglalkozik. Néhány ellenzéki megszólalásból nem lehet a szándékaikra következtetni. Különösen akkor nem ha a hírműsorok az ellenzéki megszólalások kiforgatását jelentik. A jó szándékot sem próbálják kihámozni, inkább megalázzák az egész országot velük. Ezt teszi az ellenzékinek titulált média is.
Az ellenzéknek nincs is korrekt média felülete. Már 2010 előtt elvesztették a médiafrontján a harcot azóta az ország totális kifosztása folyik. Ne is álmodjunk baloldalról, ha nincs korrekt média felülete. Az pedig nem is lesz mert a médiát azok vásárolják fel, akik irányítani akarnak. Nem jótékonykodni fognak vele.
Pálinkás Pál
@Sámannus: Te milyen médiafelületről beszélsz???Nem a sajtó volt képtelen a szövetkezésre a csúti elmozdításáért ,hanem az ellenzéknek csúfolt alakzatok!!Nem a sajtó szavazott együtt a fidesszel... /alaptörvény, fizetés/..hanem bizony azok az ellenzéki paraziták!!! Mivel én királyi médiákat nem nézek,hallgatok,fogalmam sincs róla miket karattyolnak rajta..de amiket felsoroltam,azt bőséggel olvashatod a libsi lapokban is!!!
Sámannus
@Pálinkás Pál: Amit írtál azzal sokan így vannak, megértem az álláspontodat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.