A Fidesz szerint a most induló újabb brüsszeli eljárás megerősíti, hogy Brüsszel a bevándorláspárti és a "Soros-szervezeteket" védi.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében az Európai Bizottság bejelentésére reagált, amely szerint kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen a "Stop Soros" törvénycsomag miatt, illetve bírósági szakaszba lépett a menekültügyi szabályozás miatt korábban megindított jogsértési eljárás.

A Fidesz azt írta, hogy a brüsszelieknek útjukban áll a "Stop Soros" és a migránsok betelepítését megtiltó alkotmánymódosítás, ezért indítanak miattuk eljárást.

A "Stop Soros" büntethetővé tette az illegális bevándorlás szervezését és finanszírozását, az alkotmánymódosítás pedig megtiltotta a migránsok betelepítését és megerősíti nemzeti önazonosságunkat – értékeltek.

Úgy fogalmaztak, hogy "ez nyilvánvalóan szúrja a szemét mindazoknak, akik migránsokkal akarják elárasztani Európát".

A mostani eljárás egy újabb politikai nyomásgyakorlás Magyarországra, és bizonyítja azt is, hogy Soros Györgynek a brüsszeli bizottságban is megvannak az emberei – írták.

Amíg a Fidesz-KDNP kormányoz, mind a "Stop Soros", mind az alkotmánymódosítás maradni fog, mert a magyar emberek egyértelműen kifejezték: nem akarják, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak.

"Ezért állunk minden jogi és politikai vita elébe" – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Lépjünk ki!
Csak idegesítenek. Ja! Kell a pénz, és pénzért minden? Olyan erkölcsös, ha fizetnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.