A hétvégén is változékony lesz az idő: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A maximumok jellemzően 30 fok körül alakulnak, de vasárnap többfelé a 25 fokot sem éri el a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken napos idő várható. A keleti vidékeken fordulhat elő szórványosan zápor, zivatar, néhol esetleg felhőszakadás.

A szél a Dunántúlon, valamint zivatarok környezetében lehet erős. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-20, a legmagasabb 26-31 között alakul.

Szombaton is jellemzően napos lesz az idő, napközben csak helyenként lehet zápor, egy-egy zivatar.

Estefelé viszont a Dunántúlon már több lehet a felhő, és nagyobb számban alakul ki zápor, zivatar.

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A leghidegebb órákban 14-19 fok lehet. Napközben 28-32 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap többnyire csak rövid időszakokra süthet ki a nap. Többfelé várható zápor, zivatar.

Csak zivatar környezetében erősödhet meg a szél. A minimumhőmérséklet 15-20, a maximumhőmérséklet 23-30 fok között alakul – olvasható az előrejelzésben.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
@Shikari: :)))Ejj. Pedig nem a "kaszálás" az államérdek és a divat mostanság, hanem hogy csorogj le az M7-en a balcsira és pancsi és szórd a pénzt lángosra, fagyira, meg minden másra. Aztán indulj vissza a városba a dugóban és a balesetek közepette.
Nem tudod te sem, hogy mi a trend?! Én sem...Én itt élek a Balatontól nem messze, de a hátam közepére sem kívánom azt a cirkuszt ami a parton van.
36
@Shikari: A szeptemberi Balaton már nekem is tetszik. Mi a ház kifestésébe fogtunk bele így nyáron, majd pár napra elmegyünk Olaszországba az asszony szüleihez. Hála Istennek nem víz partra.
Nos, akkor jó munkát.
csak úgy....
@Shikari: na ne baxxx tibi! tetüd+bolhád az lehet,hogy van de nyaraló,balcsi,hajókázás?
ritka jól tudsz hazudozni,persze ha álmodozol az nem hazugság...
csak úgy....
@Shikari: fogadok,hogy holnap te leszel az elsö,aki itt kukkorékol.a ment rend szerinti shikari tibi ...a vágány mentén tessék vigyázni! hamar lekoptál te villa tulajdonos ágrólszakadt, csak nem a jaht kikötöbe mentél ? a te víziszonyoddal ?
csak úgy....
@Shikari: @36: Van saját nyaralóm 2000 m2 telekkel. Nem vízpart, Budapest közelében van. Na ott kéne kaszálnom és a kemencét is javítani kéne. Szóval lenne mit csinálni. A Balcsi érdekel, de inkább szeptemberben megyek, mert nem kedvelem a tömeget! Hajókázás Siófok és Tihany között standard éves program! Nagyon kedvelem! A Tiszán sem utolsó evezni Kisköre és Szolnok között! Vannak elképzeléseim, na!

ez nekem annyira tetszik,mesélj még tibim...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.