A forint gyengült csütörtök reggel óta az euróhoz, a frankhoz és a dollárhoz képest kora estére a bankközi devizapiacon.

Csütörtökön durván gyengült a forint

Az euró a reggeli 324,20 forintról 326,86 forintra erősödött. Napközben 324,04 és 326,98 forint között mozgott.

A dollár jegyzése 278,35 forintról 281,52 forintra nőtt, a franké pedig 278,61 forintról 281,35 forintra emelkedett.

Az euró gyengült a dollárral szemben, jegyzése a reggeli 1,1648 dollárról 1,1607 dollárra csökkent este fél hétre.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@namihami: Ebben van igazság, de a maffia kormány is lemondhat, főleg amíg megteheti, mert még az ő halottas ruhájukon se lesz zseb !!!
Sámannus
Hozzánk jönnek a gazdasági receptért. megtudjuk belőle hogyan étkezett a cigány lova.
A magyar vágtára is olyan gebéket vittek tavaly, hogy bemelegítésre se engedték, mert csont soványak voltak, táltos végzettségüek. Ez már valódi magyar ló volt. Szittttttya! Biztos már repülni tanították Szent Péterhez.:DDD
papa.49
@Sámannus: Ez jó, az én szememt is szúrja a ,,magyar vágta,, nevű borzadály !!!
Sámannus
@papa.49: Ezt az esetet úgy álcázták, hogy még dicsekedtek is vele. A hajtóval készült riportban azzal dicsekedett, hogy egy nap alatt szoktatta össze a fogatot. csak éppen azt nem mesélte el miért kellett ilyen gyorsan kicserélni a lovat. Ez csak akkor derült ki amikor a vágta körüli lenyúlásokat feszegették. Korábban viszont egy szakszerűtlen selejtező verseny lebonyolítása is szóba került, ami a balesetet szenvedő ló elképesztő kínzásával végződött. Ilyen az amit a nertársak művelni szoktak. Lenne kit perbe fogni az állatvédelmi törvény alapján, ha érvényesülne nálunk a jog
papa.49
@Sámannus: Tudod én nagyon utálom mikor a sok újgazdag azzal hivalkodik neki lova van, ma a 21. században, jó megteheti, engem nem érdekel, de ha mondjuk, ő csutakolná, etetné, trágyázna a ló után, de nem beadja ,,bértartásra,, !!! Kérdem akkor hol van a ló, és a lovas között az meghitt összhang SEHOL, a ló csupán STÁTUSZ SZIMBÓLUM semmi egyéb, akkor meg minek tartja ??? Még egy ha naponta lóval kéne munkába járnia, társzekéren utaznia, meg lenne örülve érte, ez csak SZNOBSÁG nem egyéb !!!
Az meg hogy a Hősök terén rendezik, még a teret is megalázza, arról nem szólva, hogy a lovaknak igen káros a kövön aszfalton futás, tudom le van szórva homok, de milyen vastag az, biztos nem 0.5 méter, talán 10-20 centi a patáiknak nem tesz jót !!!
A sérült lóval történteken nem csodálkozom inkább azokon az embernek nem nevezhető szemeteken akik ezt művelték !!!
sokanvagyunk
Bocsánat, de nem gondoltam volna, hogy így megrengeti a forintot a csütörtöki - amúgy szokásos - ehavi kézpénzfelvételem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.