Ha nem sikerül javítani az Egyesült Államok és Oroszország viszonyán, akkor Donald Trump lesz Vlagyimir Putyin orosz elnök legnagyobb ellensége. Ezt maga az amerikai elnök mondta a CNBC televíziónak. Az elnök a főként gazdasági kérdésekkel foglalkozó tévécsatornának csütörtökön adott interjút, amelyet helyi idő szerint pénteken sugároznak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hát ja.Nagy emberek találkozója.A kicsi (minden tekintetben) meg csak vár,vár,hogy őt is meghívják,de asszem arra még jóideig várhat.Tegnap meginterjuvolták az új amerikai nagykövetet,és arra is rákérdeztek,hogy vajon orbánt meghívja-e Trump?Azt mondta,hogy dolgoznak rajta.Ez azt jelenti,hogy nemigen van tervben ilyesmi.
colibri
@csipetke: Pedig mostanság nagyon rajta van a menőke... sőt, már saját repülőgép is a rendelkezésére áll... bárhova, bármikor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.