Előremutató módszer a munkaerőpiacról kiszoruló munkanélkülieket  úgy visszaterelni a munka világába, hogy közben egészségügyi és szociális problémáikat is kezeli egy szakemberekből álló csapat. Ez lett volna a speciális közfoglalkoztatás lényege, ami azonban eddig megvalósult a programból, az egy sor gyermekbetegséggel küzd. A tesztfázisban észlelt hibák kijavítására azonban lehet, hogy lehetőség sem lesz, az ugyanis rejtély, hogy a jelenleg szünetelő program folytatódik-e.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ez a lebuj bagázs MINDENT MEGTETT annak érdekében, hogy MINÉL TÖBB kiműveletlen emberfő voksával számolhassanak, csupán a HATALMUK FENNTARTÁSA céljából azzal a GAZTETTEL, csupán családi pótlék megvonása céljából, azzal is,
hogy
.
------ Brutális adatok: itt a tankötelezettség leszállításának eredménye
propeller.hu/itthon/3365263-megis-magukra-hagyjak-legeselytelenebb-munkakeresoket
.
----- Még mindig több ezren veszítik el a családi pótlékot
eduline.hu/kozoktatas/2017/9/8/csaladi_potlek_igazolatlan_hianyzas_HA454U
.
Csoda, hogy NEM ESIK LE A TANTUSZA a társadalomnak azzal kapcsolatban, hogy AZOK, akik a IV. ipari forradalom idején, amikor MÁR a kasza, és a kapa is DIGITALIZÁCIÓVAL működik, kis túlzással, ki tudja HÁNY FIATAL KEZÉBŐL vették ki a TUDÁS HATALMÁT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.