Húsz és tíz év fegyházbüntetésre ítélt a Nyíregyházi Törvényszék pénteken, nem jogerősen két helyi férfit, mert 2015 májusában italozás közben halálra verték a nekik szállást adó ismerősüket – közölte a törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel.

Agyonverték szállásadójukat – itt az ítélet
Fotó: Pixabay

Sörös László elmondta, a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és más bűncselekmény miatt húsz év fegyházra ítélt elsőrendű vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra.

A tényállás szerint az elsőrendű vádlott albérlőként költözött be a sértett nyíregyházi lakásába, társa pedig a főbérlő gyermekkori barátja volt.

A vádlottak 2015. május 23-án több liter bort ittak meg a lakásban, közben bántalmazták ismerősük élettársát. A főbérlő élettársa védelmére kelt, de a két vádlott őt is többször ököllel megütötte. Az asszony a fürdőszobába menekült, bezárkózott és telefonon értesítette a rendőrséget.

A bántalmazott férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosi ellátás ellenére rövid időn belül meghalt.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Te vándorcigány...Liberálisként felkináltam a lehetőségeket..."" Leszopsz,,vagy kiiszod pohárból "..?? Azért a szaros nyelvedet kikalapálnám,,,mielőtt nekiállnál lecummantani... Pfheeejjjjjjj...te szarosnyelvű fidesz gyökér... Asszed ,hogy én semmitől sem sem hányok ?
tulipan
@Shikari: Te Bunkó narancsnyik!. Minden takony orbán-seggnyalónak iiyen hányadék szöveget kell nyomni amiért MI, nem is kapunk s pénzt! Szar lehet nektek, ilyen szareos pofával élni! Te szerencsétlen nyomorék FÉREG!!!
csak úgy....
@Shikari: megvédeni az országot kell,te félkegyelmü...és a lipsi kimaradt!
szart se keresel ma...
csak úgy....
@Shikari: faxa kis diliházban tengeted az életed,ha csak a "libsiktöl" köll félned...,persze egy hazudós azt mond amit akar! nem tudom bizonyítani,hogy tetves vagy,pedig az vagy!
tulipan
@csak úgy...: Na, nneeee! Ez a seggynyaló vándorcigány féreg Shikari, nem "ellenzék', csak egy az őrültek házában megkötözve, kínjában üvöltöző senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.