Az alaptörvény után beleírják a Büntető Törvénykönyvbe is, hogy nem lehet zaklatni a hivatalos személyeket munka után. A javaslatot kivételes eljárásban már pénteken megszavazták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
De engem különösen választások idején zaklathatnak telefonon a politikusok. Zaklathatnak a konzultációs leveleikkel, az ostoba plakátjaikkal, a közvélemény kutatókkal. A tv reklámokat azért nem említem, mert azt ki lehet kapcsolni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
De engem különösen választások idején zaklathatnak telefonon a politikusok. Zaklathatnak a konzultációs leveleikkel, az ostoba plakátjaikkal, a közvélemény kutatókkal. A tv reklámokat azért nem említem, mert azt ki lehet kapcsolni!
ila51
de munkában sem , mert akkor meg alszanak...
Pálinkás Pál
Erre lenne egy javaslatom...szedjetek össze pár ezer elszánt embert és letáborozni valamelyik fideszsegg házánál...igen kíváncsi lennék mit csináűlnának ennyi emberrel??Persze nem lesz ilyen,mert birka a magyar...normális helyen már rég börtönben lennének,rosszabb esetben megszáradtak volna a lámpavason!!!
Gauntlet
Vaku minek siettek ennyire? Kapták az ívet? Kapni is fogják, és a népek nem fognak törődni holmi szabállyal amit egy gátlástalan hatalom szolgái hozták ! Pusztulj párthatalom, pusztulj !
tudode
Kísérteties, hiszen még a RÖTYIN is politikusok, akik arra adják a fejüket JÓL MEGFIZETETTEN, azok után, hogy HOL VOLT, HOL NEM volt, volt egy PARLAMENT CAFE, azaz a felcsúti főhadiszállása, ahonnan osztották az észt, illetve úszítottak az ellen, akinek a KIS ÚJÁBAN több van, mint ebben a GALERIBEN együttvéve:
.
www.youtube.com/watch?v=PW5teJ7Mlow
.
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=47s
.
Ez mi a TURULMADÁR volt!

Jön még kutyákra dér!
.

.
Commenter
De orbánt mondjuk nem nagyon zaklatták.Férfihez méltó módon anikó asszonyt küldte ki a ház elé a tüntetőkhöz anno. Az sem volt baj hogy pártja a belvárost lángba borította, és megpróbálta megdönteni az alkotmányos rendet, köz és magántulajdont rongáltak, uszítottak félelmet keltettek. Ja, hogy nekik ezt is szabad volt...
Gauntlet
@Commenter: Ha zaklatták is, az holtbiztos hogy a kerítéséig se jutottak el, ugyanis a TEK nem engedte !
Commenter
@Gauntlet: amúgymindent zaklatásnak vesz, ami neki nem tetszik ld még a féknyúzozás, majd decemberben válaszol az összegyűjtött kérdésekre stb. milyen közszolga ez? A miniszter szó jelentése: szolga, mégpedig a köz a nép szolgája. A miniszterelnökre hatványozottan igaz kellene ez legyen, leginkább jó értelemben. Olyannak kellene lennie aki az országot és annak érdekeit szolgálja, nem a sajátját. És mégis mindent eltűrnek neki, így aztán tényleg időtlen időkre berendezkedhet. :( Nem tudom mi a szánalmasabb: ez az ember, ez az ún. MinE, a politikai életműve, vagy a védelmére terrorelhárítás címén összeverbuvált TEK?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.