Varga-Damm Andrea hosszú várakozásra rendezkedett be, könyveket is betárazott.

Letáborozott Orbán Viktor irodája elé egy jobbikos képviselőnő – nem hajlandó elmenni, amíg meg nem kapja, amit akar
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Varga-Damm Andrea, a Jobbik képviselője, pénteken úgy döntött, addig nem mozdul Orbán Viktor országgyűlési dolgozószobája elől, amíg nem válaszol a kilakoltatásokkal és az ápolási díjjal kapcsolatos kérésére – szúrta ki a 444.hu. 

A képviselőnő Facebookján videót is megosztott a különös sztrájkról. 

Nem megyek el innen haza, amíg a miniszterelnök úrtól nem kapom meg a múlt szombati levelemre a választ, amelynek lényege az, hogy a kilakoltatások és végrehajtások felfüggesztésének érdekében hívja össze jövő hétre a parlamentet, és az ápolási díj ügyében dolgoztassa ki a pénzügyminiszterrel az ütemes emelését jövő június 30-ig. Remélem, hogy minél előbb választ kapok, de én ráérek. Én addig itt ülök, hiszen képviselő vagyok, amíg ezt a választ nem kapom meg

- jelentette ki Varga-Damm. 

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Majd karácsonykor válaszol a Nemzetvezető neki, szerényen mint az ibolya, hogy aszongya: "Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok" , Bizonyítva ezzel az otthonról hozott úri modorának eredetét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Dr. Varga-Damm Andrea ügyvédnővel asszem törököt fogtak...kemény fából faragták, kérdés hogy a kommandósok tudják-e ?
tudode
Erről a kustiról Lázár fogalmazta meg azt, hogy a KÖZMUNKÁSOK 8 órai munka után, ugyan éhbérért kotorják az árkokat, de legalább ELFÁRADNAK, és nincs IDEJÜK LOPNI!
.
hirtv.hu/ahirtvhirei/lazar-kozmunka-mellett-nincs-idejuk-lopni-az-embereknek-2443748
.
Dr. Varga-Damm Andrea olyan ÉRTELMI KÉPESSÉGGEL rendelkezik, hasonlóan Gyurcsány Ferenchez, papír nélkül, hogy EZEK az úrhatnám, szolgák a KÖZELÉBE SEM KERÜLHETNEK, mert azt sem tudják MIT VÁLLALTAK, olvasgatják az "az"-t, a "hogy"-ot, van aki már 30 éve sem nyögdécsel, és akit csak a az őt NEM ILLETŐ TISZTSÉGÉNEK tiszteleg még aki EGYÁLTALÁN JEGYZI, mint embert !
Peller Anikó
Szegénykém, úgy lehet kibírja még egy hétig is mera te kis szabadságon van ilyenkor. Talán.
nezelodo
Majd karácsonykor válaszol a Nemzetvezető neki, szerényen mint az ibolya, hogy aszongya: "Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok" , Bizonyítva ezzel az otthonról hozott úri modorának eredetét.
Nessy
Azt már tudjuk, hogy nőügyekkel, vállalati ügyekkel, privát ügyekkel nem foglalkozik O.V. Most majd bejelenti, hogy kormányzati ügyekkel sem foglalkozik!
human
Ez annyira radikális, hogy meg sem mertem nézni.
verőce21
Ajánlom neki addig is elfoglaltságnak, olvasmánynak a "József és testvérei"-t, a "Nyomorultak"-at, az "Erdélyi trilógiát", a "Háború és béke"-t, az "Elátkozott királyok" hatkötetest.
Tartaléknak, Marx: Tőke és Lenin összest. :)
verőce21
@verőce21: (22:18) Esetleg Jókaitól 1,40 m-t, lehetőleg egyforma kötésben. :)
furfang
Ez végtelenül komolytalan. Mondjuk a képviselőnő sűrű teendőibe belefér a táborozás, család sem várja biztos. A Miniszterelnök ha nem vette volna észre az utóbbi két hétben szinte itthon sem volt. A téma ráadásul amit feszeget nem intézhető el egymondatos válasszal, vannak szakminiszterei a témának, persze ezt ő is tudja, csak akkor nincs felhajtás.
Desischado
orbán nem fog válaszolni sem, a javaslatokat meg lesöpri! És ez a parazita a miniszterelnök, szégyen! A képviselő asszonynak kitartást kívánok.
Gauntlet
@nezelodo: vagy annyit mond: fakenews-t gyártóknak nem nyilatkozok
kisrigó
Szerintetek a kérdések, problémák nem jogosak? Erre számít a nyakunkon élősködő vezér és bandája, hogy azt támadják, aki kiáll a sérelmek orvoslása mellett! Sajnos, ez a nagyon demokrata banda, napirendre se veszi az ellenzék kezdeményezéseit, az van, amit a kedves vezető dönt. Nem ismerem a képviselőnőt, de helyettetek és helyettem is várja a választ, a megoldást ezekre a problémákra. Orbánnak meg ne legyenek nyugodt éjszakái, de nem jut el hozzá a sok nyomorú, tönkretett ember siralmas élete! Vagy bedugja a fülét, becsukja a szemét, oszt jónapot!
Yoda69
Sok sikert hozza!
Bar amennyire a taho gecit ismerem nem lesz valasz.
terlasz
Ha van elég hely az ajtó előtt és kifér Orbán hatalmas segge, akkor talán nem taszajtják odébb.
Jozefina
Majd honak törvényt, hogy a vezér ajtaja előtt nem lehet csak úgy ücsörögni!!!?? Felháborító, ahogyan a iniszterelnök viselkedik!!!?? Valószínűleg nem volt gyerekszobája, ha igen, akkor a ló nézett be rajta!!?? Sajnos az összes-fidesz-kdnp képviselő is ilyen!!?? Jobban járnának ha szép csendben ov-t eltávolítanák és egy normális embert raknának a helyébe!!!?? Mert azért lehet közöttük olyat is találni, csak mindenki hallgat!!??
RonaGyuri
Zaklatott, zakkant vagy abuzált?

Őfenesége otthon érzi magát a parlamentben, de akkor is túlértelmez

Persze senkinek sem voltak kétségei afelől, hogy miképp fognak élni, sőt visszaélni ártunk és qurmányunk pribékei az új sumákolási lehetőségekkel, amit a magánélet ürügyén biztosítanak maguknak. Azonban tartok tőle, hogy a friss rendelkezésekre való quasi hivatkozás Őfeneségétől még így is elképesztő.
„A parlament pénteki ülésnapján több újságíró is próbált kérdezni a miniszterelnöktől, amíg a dolgozószobájából az ülésterembe sétál. ”, azonban nem hagyták, sőt „Orbán kollektív zaklatásra kezdett el panaszkodni”! =))
Peller Anikó
@Jozefpina: Uhh jozefa, ez már megint jó nagy hülyeségre sikeredett a jószándék ellenére. Hamarabb lesz eltávolítva az összes fidesznyalógány mint az ovi. A kezében tartja a gyeplőt és nincs a látóhatáron egyetlen eltávolító sem. Most még. Amíg folyik a pénz az Eu-ból addig nyeherésznek a fideszbuzik, csak ha összeroppan a háztartás, akkor esnek egymás torkának. Meg a miénknek.
human
Ahogy az ellenzék felkészültségét ismerem az ajtó mögött nem volt senki. Egy üres irodát tart sakkban a hölgy. Ráadásul mikor jut ez eszébe? Pénteken b+. Minimum hétfőig ott táborozhat annak halvány reménye nélkül, hogy bárki be akarna menni abba a szobába.
Impotens banda
tudode
Mit képzel magáról BÁRMELY ellenzéki képviselő, hogy a MAFFIAVEZÉR lealacsonyodik hozzá! Mindenki vegye tudomásul, hogy ŐFÉLESÉGE csak a HASONSZŐRŰEK között hajlandó megnyilvánulni. az AZNAPI mantra kiadásáig!
.
Elégedjenek meg azzal, hogy HOZZÁJÁRULT ahhoz, hogy MINISZTEREI, SZÓCSÖVEI az ellenzéki médiumokba BETEHETIK a lábukat, ÁLLVA az ő SARÁRA feltett kérdéseket!
.
www.atv.hu/videok/video-20180720-mraz-agoston-samuel-es-bocskei-balazs
.
www.atv.hu/videok/video-20180720-palkovics-laszlo
.
Az ő FELADTA nem az állampolgárok csipri-csupri ÜGYEIVEL való foglalkozás, hanem KAPCSOLATTARTÁS a szócsöveivel,:
.
www.youtube.com/watch?v=eQNl_xAyYOc
.
Ennyire telik, és annyira, hogy a SZÜRKÉJE már az őszi TÁKOLMÁNY REVIZIÓJÁRA koncentrál, amely BETELJESÍTI a hatalmát!
.
Ez a TEVÉKENYSÉGE LESZ a felcsúti "úri muri", miután FELTÖLTETTE az acsarkodásban lemerült ELEMÉT!.
human
@Jozefina: Orbán várba költözésével gyakorlatilag megoldódik az a problematika, hogy Orbán belefusson bárkibe. Legyen az akár ellenzéki képviselő vagy újságíró. A várba már nem lesznek beengedve. Orbán teljesen el lesz szigetelve mindenkitől. Néha találkozunk majd vele mikor elmondja mit akar, merre halad tovább az ország. Kinyilatkoztatásai lesznek, amik megkérdőjelezhetetlenek, aki mégis megteszi az hazaárulól vagy soros bérenc vagy brüsszelita vagy liberális vagy cigány vagy buzi és idővel a zsidózás is újra divatba fog jönni, ha úgy fújnak a szelek.
Veleda
Aranyom, pénteken letáborozni csak a Balatonnál érdemes. Hétfő reggelig kiolvashatod akár a Bűn és bűnhődést is, az Orbán család már elhúzták a csíkot a felcsúti családi rezidenciára, vagy a tengerpartra. Az időjárás jelentés meg felhőszakadást ígér.
kereső
Sok hű-hó a semmiért. Vagy egy kis öncélú reklám. Miért nem akkor kezdte,amikor a.költségvetési bizottság fideszes tagjai leszavazták a dk-s elnök javaslatát a házi ápolási dij módositásáról.Akkor még orbán ott volt a "dolgozó" szobájában. És tényleg ,egy ilyen tiltakozásra a hétvége a legjobb.A kutyát nem zavarja,nemhogy orbánt.
36
Úgy tudom már hazament. Egy éjszakát bírt ki.
human
@36: Gondolom szóltak neki páran, hogy "Egy üres irodát munkaszünet alatt őrizni, gáz!"
papa.49
Ezek az ,,akciók,, csak látszatok hasznuk nincs, a csutigörény meg már vakációzik ha esetleg az ügyvédnő nem tudná, várhat ott rá úgy októberig !!!
human
@papa.49: Nem a legélesebb kés a választékból.
JAJMÁR
De hátha felkapja valaki v. valakik a fejüket... nem akarják emelni az ápolási díjat és kilakoltatások isvannak? á, az nem lehet,nem vót a híradóba
papa.49
@JAJMÁR: Tudjuk ami nincs a m1 AZ NINCS IS de csak szerintük !!!
36
@human: "Ez annyira radikális, hogy meg sem mertem nézni.":))))) Nem birom abbahagyni a röhögést.:))))

Én a Steven Seagal filmekkel vagyok így.:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.