A Törökbálintot és Budakeszit összekötő autóútra gurult, majd felborult egy kisgép péntek este a farkashegyi repülőtérnél – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Autóútra gurult egy kisrepülő Budakeszinél
Fotó: Pixabay

Kolozsi Péter közölte: a tűzoltók a helyszínelés után levontatják a kisgépet az úttestről. Az érintett útszakaszt fél pályán lezárták.

Az úgynevezett autogiro, vagyis forgószárnyas kisgépben egy ember ült, nem sérült meg.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez erdekes,.. A farkasshegyi repter egy kisebb dombocskan van, az igaz, de semmi komoly autout nem halad at rajta - najo, 1990 korul nem haladt meg a kozeleben komoly autout, - szoval olyan ez, mint amikor a garazsban nem huzzuk be a kezifeket, es a nyitott ajton at lassan kigurul az autonk az utra.
Mindketto eleg veszelyes
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@papa.49: ...és olyan forgalom van, hogy ha figyelmetlenül szaladnál át a barackosba, még el is ütnek...megváltozott a forgalom..
papa.49
@wagabund: Ismerem jártam arra sokszor...
karma1
@papa.49: En ugy emlekszem, hogy akkoriban leginkabb mi voltunk "a forgalom" arrafele...:o))) Atmeno forgalma meg szinte semmi. Igaz, ez majdnem 30 eve volt (atyavilag!) , de a "kigurulast" meg mindig nem ertem; nem volt kozvetlen kozel az ut,...ami meg 200 metert "gordul" csak ugy, hat abban erosen benne van az "emberi tenyezo"
papa.49
@karma1: Az út felé lejt a reptér felől a bejáró...
karma1
@papa.49: Igen, emlekszem, de ugy emlekszem, hogy a bejarat kozvetlen kozeleben nem lehettek repulok, biztonsagi okokbol. De ez mar ezer eve volt, bar nem hiszem, hogy a biztonsagi eloirasok tul sokat valtoztak volna. (A kijaratot-bejaratot mindig tisztan kellett hagyni, hogy szukseg eseten tuzoltok, mentok be tudjanak rajta gond nelkul hajtani. Ezen a szabalyon nem hiszem, hogy sokat valtoztattak volna...:o))))
papa.49
@karma1: A szabályok nem változtak csak a ,,pilóta, elmérte,, a távolságot, vagy a gázt, és ezért lett GÁZ ))))))))))))))))))))))))
Egy poros földút vezet be a reptérre ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.