Úgy tűnik, nem sikerült túl elegánsra az Új Kezdet és az LMP szakítása. Gémesi György bejelentése után ugyanis – állítólag – valaki az LMP-ből megüzente... Gödöllő polgármesterének, hogy az önkormányzati választáson jelöltet indítanak ellene. Gémesi Györgyöt Rónai Egon mellett Csuhaj Ildikó és Bíró Mariann kérdezte az ATV Egyenes Beszéd Kontrában.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hát igen ez valóban a Szakasits unoka pártja! =))
RonaGyuri
Hát igen ez valóban a Szakasits unoka pártja! =))
Clavigo
Asszem nincs félnivalója ettől a trágya alakulattól. ( lömöpö )
moareka
Dettike már a múlt évben Tusványoson kimutatta a foga fehérjét...Hadoválhat az interjúban Csárdi Antal is, aki az összefogásnak köszönheti a bársonyszéket...leszerepeltek, írthatják egymást kedvükre...Ahol a nagybunkó kun érvényt szerezhet akaratának, na az a bagázs annyit is ér...
karma1
Gemesi tisztessegesen jatszott: elore megmondta, ha nem nyernek a valasztason (ill. nem dontik meg a puhost), akkor o azert Godollo polgarmestere marad, visszamegy oda.
Ezt a kikosarazast nen birta megemeszteni a ko'rosan nagy egoju szelike kisasszony, es inkabb egy lejarato-megfelemlito hadmuveletet indit ellene...
lmp - ne felejtsetek el, hogy az ido mulik, es nagyon gyorsan itt lesz a kovetkezo valasztas: AKKOR mirol fogtok hadovalni a "valasztoitoknak"?
Meg a fanatikus Bejlakat is sikerult elveszitenetek - pedig csupa ilyen egybeteg tartott benneteket eletben...
Szart sem ertek erkolcsileg - lehuzhatok vagytok a tortenelem retyojan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.